majjaeriksson

Promenader och lite oro

Kategori: Maja

God förmiddag!
 
Jo, när vi lämnade 2017 och steg in i 2018 bestämde jag mig ju för lite saker som jag tänkte försöka hålla. Bland annat att promenera varje dag. På grund av knäincidenten blev dock detta lite uppskjutet, men med promenaden i solnedgången i Råssnäs häromdagen kickade jag igång det. Nu är det promenad som gäller varje dag. Helst innan mörkret faller om jag har möjlighet.
 
Igår blev det en sväng innan lunch. I en krispig värld.
 
 
 
 
Och idag blir det nog att gå förbi biblioteket för att lämna tillbaka en bok. :) Hemmaövningarna som jag också har planerat att sätta igång med, vill jag dock skjuta lite till på. På grund av knäet då.
 
Jag måste erkänna att jag är lite orolig för knäet. Inte så orolig att jag ska uppsöka sjukvård, men i dagsläget är jag osäker på om stygnen kommer gå att ta bort på måndag när jag har bokat tid. Jag är också lite orolig för när jag kommer typ kunna sätta ner knäet i golvet, vilket ju kan vara praktiskt när man vill sitta på golvet eller till exempel när man ska dammsuga under sängen som jag gjorde igår. Det gör inte ont att gå längre, men att trycka på knäet utan att få ont känns långt borta.
 
En annan liten del som oroar mig är hur det kommer se ut när det är helt läkt, inte för att jag är ytlig så, men jag tänker ändå på det. Och det sista är en liten oro för infektion. Jag ska inte gå in på några detaljer, men det är ju inte jättevackert det där såret. Sen har jag inget att jämföra med så det är ganska svårt att avgöra vad som är normalt känner jag.
 
Jag ska försöka att inte övertänka utan se vad de säger på vårdcentralen på måndag helt enkelt. Jag kanske skulle ägna mina tankar åt plugget nu istället. ;)
 
Maja.

Kommentarer

  • Mormor säger:

    Fina bilder - fint med frost❄️❄️

    2018-01-11 | 11:54:35
  • Moa säger:

    Vad synd med ditt knä, tycker synd om dig😳 hoppas du mår bättre snart och ta hand om dig och gör det som får dig att må bra💜 och nu har du ju ett helt nytt år på dig att promenera och träna💪🏼👍

    2018-01-12 | 20:02:04

Kommentera inlägget här: