majjaeriksson

Well... No

Kategori: Maja

Nej ni. Jag slutar blogga lite igen. Får se när jag är tillbaka.

Ta hand om er!

Maja.

Vakt och vitsippor

Kategori: MajaIdag har jag varit vakt på utställningen tillsammans med Anna Karin (bilden) och Carro. Det var ganska trevligt, och tiden gick fort, men tyvärr kom det inte så mycket besökare. Men det hade vi inte förväntat oss heller så. :)

Och så två fina vitsippor bara för att de är så fina och täcker hela marken på många ställen:
Finisar!

Maja.

Varje dag. Varje timme. Varje minut.

Kategori: Maja

Hej igen!

Vi hade det bra i Stockholm, som jag skrev igår. Egentligen gjorde vi inte så mycket. Vi var mest på olika ställen och fotade. Kungsträdgården, hamnen, Djurgården och Kaknästornet för att nämna några. På onsdagskvällen var vi på bio. Vi såg Hunger Games som jag redan sett innan och den var lika bra andra gången!

Anledningen till att vi var i Stockholm var ju att fota till nästa utställning och det gjorde vi verkligen, vi fotade loss! Jag satsade på att göra lite... skumma foton. Men de får ni inte se nu. ;)

Istället, tre godingar från härliga Kungsträdgården:


Ja ni, nu ska jag bara mysa vidare här hemma i Sonnorp. Och grubbla lagom mycket, ni vet. Ikväll kommer min kära vän Moa på besök. Niiiice!

Trevlig helg!

Maja.

Huvestan

Kategori: Maja

Tjena!

Vi hade det bra i huvestan.Mer bilder och mer rapportering kommer imorgon! :)

Maja.

Reklam: Nagellack

Kategori: Maja

Idag har vi kollat in bilderna vi tog på Carro i tunneln förra måndagen. Jag kan inte ta åt mig så mycket ära egentligen. Förutom att det var jag som kom på att vi skulle ha nagellack som produkt. Och så sprider jag ju glädje förstås. Men här är två av bilderna:

Inte så redigerade dock. Det är ju fortfarandre inte riktigt min grej då...

Nu på eftermiddagen var Gamlebys vissångarlinje här och spelade och sjöng så fint. Sånt är alltid trevligt. Och imorgon bär det av till Stockholm med AnnaKarin och Carro tillochmed torsdag då. Det blir grejer det! Jag planerar att fota loss.

Så, ja, jag bloggar igen på torsdagkväll!

Maja.

Landet Svartvitt

Kategori: MajaJa, det här blev resultatet efter gårdagens fotolust. Kul!

Maja.

Öppet Hus

Kategori: Maja

Skola:


Klassfoto:


Jag:


Jag är på tjolahopphumör. Jag önskar att jag kunde vara det varje dag, hela tiden! :)

Maja.

Fredag!

Kategori: Maja

Nu är det fredag ni! Jag vet att jag har sagt det förut, men fy bubblan vad fort tiden går! På gott och ont. Det är nog mest bra egentligen, när jag tänker efter.

Allt är redo för Öppet Hus imorgon. Blir spännande att se hur många som tittar förbi eller om det överhuvudtaget kommer någon. Men det får vi väl hoppas! Och sen åker jag hem till Sonnorp. Ska bli skönt. För trots att tiden går fort och trots att jag har det bra här så finns det alltid en liten saknad efter Sonnorp och allt vad det innebär. Så det blir bra.

Jag är lite fotosugen känner jag. Det är en bra känsla. Hoppas den resulterar i något bra. Kanske i Stockholm nästa vecka? :) Kanske på söndag också. Det behövs ett härligt fotoinlägg här känner jag...

Nu tänkte jag kolla på något tvprogram, tacka vet jag playsajterna. Och sen är det middag. Men jag vet inte om jag ska gå dit då jag ska äta med AnnaKarin och Carro sen.... Men jag går nog dit och tar lite iallafall, mest för sällskapet och tidsfördrivet. Och sen knallar jag till AK.

Trevlig helg på er! :)

Maja.

Det är som livet

Kategori: MajaSå här blev det! Roliga vi är va!? ;)

Lite planer framöver:
Imorgon: Förberedelse inför Öppet Hus
Lördag: Öppet Hus kl. 10-14. Carro skjutsar mig till Tranås, jag åker hem.
Måndag: tillbaka till Nässjö. Hassedag och redigering av reklambilderna vi tog i måndags.
Tisdag-torsdag: Stockholm med töserna på bilderna ovan. Vi har lite fotovecka nästa vecka nämligen och tänkte fota i huvudstaden. Jag vet inte vad jag ska fota direkt än... Men jag funderar på att göra något svartvitt kanske.
Fredag nästa vecka: Sonnorp.
Lördagen: Jönköping för att vara vakt på utställningen vi har där och sen hem igen och så är det lite Valborgsledigt och så där. Och ja, då är vi inne i maj. Vad fort tiden går ni!

Ha det fint!

Maja.

Mycket snack och liten verkstad?

Kategori: MajaTjena!
Idag har vi städat inför Öppet hus som är på lördag och så har vår lärare berättat lite om iscensatt fotografering och visat lite bilder och fotografer och vi har fått en uppgift! Vi ska helt enkelt göra en iscensattbild. Jag, Carro och AnnaKarin jobbar ihop och vi har tänkt lite så här: Bilden ska heta Mycket snack och liten verkstad, vi ska alla tre vara med på bilden med munnar påklistrade över våra munnar, som jag så fint visar på bilden ovan. Vi ska ha helsvarta kläder och stå rätt upp och ner och inte göra någonting. Runt omkring oss ska det vara skräpigt. Vi har kollat ut en plats som är lite öppen och lite trädig. Budskapet är alltså att vi snackar mycket om att vi ska vara rädda om miljön, men att vi egentligen inte gör så mycket. Låter helflummigt och kanske svårt, men kul har vi haft idag och kul kommer vi garenterat ha imorgon då vi ska fota! :)

Nu ska jag ta en promenad och ikväll efter middagen ska jag äntligen få se hur Carro bor då jag och AnnaKarin ska dit. Trevligt trevligt!

Ha det gött!

Maja.

It's as if my heart knows you're the missing piece

Kategori: Maja

Ha en bra tisdag!

Maja.

Sen kommer framtiden

Kategori: Maja

Hej.

Idag har många i min ålder ångest. Idag måste man söka till höstens utbildningar. Jag har sökt. Jag hoppas och tror att det blir kulturvetenskap, ett program på 3 år på Linköpings universitet, för min del. Man läser lite filosofi, historia, litteratur- och konstvetenskap och sånt där och så har man praktik också. Och så blir man kulturvetare och kan arbeta inom flera olika kulturella områden. Typ. Tycker det låter lagom intressant och lagom brett. ;) Och att läsa i Linköping känns som ett väldigt bra alternativ för mig för då kan jag bo hemma till en början och sen försöka skaffa en egen lägenhet i Linkan, tänkte jag. Så det är min plan.

Men nu är nu och jag är glad att nu är nu. Idag har vi fotat våra reklambilder. Jag, Carro och Philip höll ju till i tunneln med graffitti och fotade Carro där. Hon skötte sig exemplariskt och vi hade kul, ska bli kul att kolla igenom bilderna imorgon! :)

Maja.

Spring!

Kategori: Maja

Idag är det en fin vårdag!

Bildbesvis på det:
Som ni kanske märkt har jag börjat lägga ut lite foton i ett album på facebook. Men här får ni alltid mer! ;)

Idag är det söndag och sista dagen på mitt påsklov. Åker som vanligt till Småland imorgonbitti.

Maja.

Vernissage

Kategori: Maja

Tjenare!
Idag har jag varit i Jönköping för vi hade vernissage för våran utställning.

Mina verk:


Vernissagecider:


Besökare:


Det var trevligt, och dagen gick fort fast det inte fanns så mycket att göra! :)

Nu är jag tillbaka i Sonnorp och tänkte ha en riktig myskväll med lite födelsedagspresenter!

Ha det gott!

Maja.

Snart är vi där.

Kategori: Maja

Alla lammen har nu anlänt till våran jord!

Tyvärr klarade sig inte Stinas lilla Fabian... :(

Men igår föddes Lillen och Hilma så nu skuttar 8 små lamm omkring där ute! :)

Mysigt är vad det är! Mina planer för dagen förutom att mysa med lammisar är att åka in till Linköping och äta/fika med Anneli och Maria. Ska bli trevligt! :)

Maja.

Lammisar

Kategori: Maja

Godmorgon!

Tänkte uppdatera er om hur det ser ut på lammfronten så här långt.

Grållan - två lammisar, Järnkrok och Silverberg
Pippi - Obi (wan kenobi)
Greta - Bell och Kjell
Stina - Phoebe och Fabian

Så nu väntar vi bara på Snövit och hennes tjocka mage. Jag tror det blir tre, men jag hoppas på två killar så de kan heta Ben och Jerry! ;)

Det är svårt att fota där ute, tycker jag. Men här kommer tre finisar på två finisar. Nämligen Pippi och Obi:Idag ska jag bara vara hemma i Sonnorp. Jag har ett måste och det är att söka till universiteten till hösten... Hua. Mer om det i ett annat blogginlägg va!

Ha det fint!

Maja.

Droppelidropp

Kategori: Maja

Jag saknar bloggen. Kanske börjar jag igen.

Kanske nu.Jag har påsklov. Det är ganska fint det. Dagarna går fort och det är både bra och dåligt tycker jag.

Maja.

Livet och bloggpaus

Kategori: Maja

För det mesta tycker jag att livet är härligt nu. Jag trivs mycket bra här på Söris nu och det känns jobbigt och ledsamt att det snart blir sommarlov och att det jag har haft här snart blir ett minne. Men fint att det blir ett fint minne, ioförsig. Jag jobbar med att vända saker till det positiva! Och se det bra liksom, det borde ni prova! Det finns där även när det mesta känns träligt och svårt! Men nu njuter jag som sagt av livet. Vi har det rätt slappt här. Jobbar inte så hårt, äter mycket. Och man har tid att liksom analysera livet samtidigt som man har tid att skita i framtiden och dåtiden och leva nu! Jag gillar't!

Och det känns så himla bra att jag har fått sommarjobb. På Platen vet ni. Superduperbra! Och min jobbarkompis kommer vara min fina vän Moa, så obeskrivligt bra!

Och jag känner mig inte så bloggig. Tror jag tar en bloggpaus. Vet inte hur lång. Har verkligen ingen aning hur lång. Och jag vet inte riktigt varför. Egentligen.

Men vi hörs! Tack för att ni kollar in här, ni trogna små läsare, jag tycker om er!

Maja.

Tack för en trevlig helg!

Kategori: MajaMaja.