majjaeriksson

Ett torsdagshej!

Kategori: Maja

Hej!
 
Jag har tänkt att jag ska sluta skriva "oj, vad tyst det blev här då", för numera är ju tystnaden tyvärr mer regel än undantag. Så det har jag slutat med från och med nu.
 
Hej igen.
 
Det vankas efterlängtad tredagarshelg om ett par timmar eftersom jag jobbade i lördags. Såå skönt.
 
Idag har jag haft klassbesök på bibblan för första gången. Framöver sen är det tvåor som kommer komma hit, men idag var det mjukstart med två förskoleklasser. Mycket gullig ålder och jag tycker att det gick bra. Jag var som mer nervös inför lärarna, för från barn i den åldern är det ju ingen press alls.<3 Det är ju läskigt med alla första-gången-grejer, men känslan efteråt är ju helt okej och nu tycker jag att jag kan gå på helg med gott samvete. :) 
 
Annars då? Jo, det största är väl egentligen att vi är anmälda till tjejvättern, jag, Ellen, Lisa, Moa och Freja. Inför det känner jag skräckblandad förtjusning skulle jag säga. Men jag är pepp! Vi har lånat hem en inomhuscykel från Philips föräldrar som vi har framför tvn så den är mitt hopp att klara rundan känner jag... ;)
 
 
 
Något annat jag ser fram emot är att vi ska testa på Escape House i Linköping på lördag. Jag, Ellen, Philip och Askersundskusinerna körde det i Örebro förra året och nu ska vi testa i Linköping. Det ska bli riktigt kul!
 
Kanske ska jag försöka bilddokumentera min långhelg lite grann? Jag filmar ju fortfarande sekundklipp varje dag så jag har mest filmklipp i kamerarullen nuförtiden. MEN här och nu LOVAR jag ett söndagsinlägg om min helg. Hörs då!
 
Maja.

Helg

Kategori: Maja

Hej!

Oj här har det varit tyst igen, men här kommer några bilder från min helg. En fin sådan har det varit. Fylld med gott och mysigt och trevligt.

(null)     

(null) 

(null)     

(null)

(null)

(null)

Nu väntar snart en sexdagarsvecka men först kvällsdusch och söndagsfilm! :)

Maja. 

Ska man tatuera sig!?

Kategori: Maja

Hej!

Vet du vad jag slogs av idag? Ett litet tatueringssug som ganska snabbt växte till ett större! Jag såg nämligen på instagram en post med tre bilder på tatueringar med barnboksmotiv och kände genast att det skulle vara något jag skulle kunna bära upp!

Så nu tänker jag Lilla My där vid handleden!? Brukar inte mamma säga att jag är lik Lilla My? Jag ska leta inspobilder och visa Ellen och så får hon rita en. Vågar jag!?

(null)

Maja.

Ledig söndag

Kategori: Maja

Gókväll!

Efter att ha jobbat måndag till lördag har jag idag varit ledig. Och haft en riktigt njutig dag. Som gräsänka då Philip varit i Göteborg över helgen.

Jag började med gófrulle vid 10 imorse. Färdiga bröd som man värmer i ugnen.<3
(null)

En dryg timme senare gick jag och syrran ut i solen. I 1 timme och en kvart för att vara exakt. Över Motalabron och runt.

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har också ätit favvoglassen.
(null)

Och gett några växter i hemmet lite omplanteringskärlek.
(null)

Jag har också läst ut en bok. Som på ett sätt var ganska fint skriven, men också lite... märklig på något vis. Ingen fullpoängare.

(null)

(null)

(null)

Och nu ikväll har Ellen och jag testat att göra dumplings. Efter ICAs recept https://www.ica.se/recept/dumplings-med-fars-och-ingefara-2762/ Och det blev så bra! En del pill och fix, men det var det värt.

(null)

(null)

(null)

Bra dag!

Nu väntar kvällsbestyr och uppladdning för jobb måndag-torsdag, Nyköping fredag-lördag och jobb söndag (litteraturfestival!).

Vi hörs i veckan!

Maja.