majjaeriksson

Stockholm, jobb och längtan

Kategori: Maja

Hej!
 
I lördags var jag, mamma, Ellen och Hedda i Stockholm över dagen. Jag har så blandade känslor inför helgerna numera, på ett sätt vill jag planera in massor med kul, men på ett sätt vill jag bara ligga hemma. Stanna upp lite. Andas. Inte göra så mycket alls. Det rullar på så fort nu och ganska ofta känner jag en vad-är-klockan-nu-stress eller vad man ska kalla det. 
 
Men det var trevligt i lördags. Vi hade först en tanke om att besöka något museum, men vi prioriterade att gå i affärer och att äta istället. ;)
 
 
 
Denna vecka har jag 6dagarsvecka på jobbet. Vilket alltid känns tungt på måndagsmorgonen, men sen kommer ju veckan igång och så går det rätt bra ändå. Jag har snart jobbat som barnbibliotekarie i fyra och en halv månad, vilket låter rätt lite?!? Jag tycker att jag kommit in det hela rätt bra, samtidigt som det fortfarande är mycket nytt och mycket första-gången-grejer som ska klaras av. Igår hade jag till exempel min första klassvisning för en grupp andraklassare. Det gick bra tycker jag, även fast det är lite nervöst och speciellt precis innan... Men barn är ju schyssta och dom blev så glada när de fick varsitt lånekort. :)
 
Igår var jag också ute och satte upp affischer för två saker som händer i april - sagostund och författarbesök. 
 
 
Idag började jag dagen med lönesamtal, vilket var lite läskigt det med, men det gick bra det med och som alltid känns det fint efteråt. Så det rullar på och känslorna går upp och ner och mellan nervositet och lättnad typ hela tiden, vilket såklart tar på krafterna. 
 
Man längtar ju till sommaren nu. Förstå att jag kommer ha min första "riktiga" betalda semester, bara det! :)
 
Vi hörs!
 
Maja.

Kommentarer

  • Mormor säger:

    Tiden går så fort så snart har du semester🌺🌸🌼🌞

    2020-03-12 | 00:15:29
  • Mamma säger:

    Är fortfarande lite avundsjuk på ditt jobb- lugn, kreativ miljö och möten med olika människor😉🌼💛

    2020-03-12 | 18:07:55

Kommentera inlägget här: