majjaeriksson

Vi bor på landet

Kategori: Maja

Tjo!
 
Tänk att ni är några som kollar in här varje dag trots att min dagliga bloggning lyser med sin frånvaro, det är kul att se det! :) Tänkte att detta inlägg skulle bli ett med några små foton som knäpptes här hemma igår:
 
Den berömda myrstigen! Är det inte fantastiskt ändå, att de där små har knatat på så pass mycket att det blivit en sån tydlig stig!?
 
Det blev en promenad med en syster och två hästar:
 
Det är så fint i skogen, jag gillar när träden blir som ett tak:
 
Antonia var lite skeptisk när vi kom till en bränd moppe:
 
Haaaave you met Charlie?
 
Tokig bild, men tyckte det var så charmigt när Bus hukade sig under eltråden:
 
Ikväll kommer familjen Wik hit och äter med oss, trevligt trevligt!
 
Maja.
 

En helg i Östergötlands skärgård

Kategori: Maja

I helgen blev det ett besök i St.Anna, precis som sig bör varje år. Det var fint var det. Det är liksom fint att man har sommarlov på helgerna när man jobbar hela veckorna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och nu är det bara nio jobbardagar kvar och egentligen borde jag väl plugga för jag har en eftersläntrande tenta om två veckor och tre dagar men jag vill inte, jag är inte värd att plugga när jag kommer hem från jobbet så jag struntar i det för nu. Tar det sen, ni vet.
Ikväll blir det promenad och snack med Lovisa, kommer sitta riktigt fint! :)
 
Maja.

Göm dig där du, så gömmer jag mig här

Kategori: Maja

 
 
 
 
 
 
 
 
Igårkväll höll jag till i kanten på Östgötaslätten. Åh, vad jag tycker om att gå omkring sådär med kameran och åh, vad bra det är när man känner sig lite grubblig eller tom eller svår eller vad tusan det kan vara. Det är bra grejer det där för mig, dundermedicin!
 
Maja.

Mysteater

Kategori: Maja

Tja! Igår på söndagen var vi traditionsenligt på teater i Lerbäck. I år var det Rasmus på Luffen som sattes upp och det var lika bra och mysigt som varje år. Kolla:
 
 
 
Pausfika:
 
Och sen fortsatte det:
 
 
 
 
Maja.

Lite så

Kategori: Maja

 
 
 
 
 
 
 
När det går för fort och sen står man där och kollar tillbaka på så mycket efter så kort tid och lite är fint och lite är fult och då, då är man mest tom.
 
Kanske är jag lite mer tillbaka här. Fast jag tänker inte lova något, inte förvänta mig något, det vore dumt.
 
Maja.

Djur, mys och livet

Kategori: Maja

Nämen tjenare igen!
Det är faktiskt rätt skönt att släppa tanken ett-blogginlägg-om-dagen och bara kötta till med ett inlägg när man verkligen känner för det. Som nu.
 
Igår bar det av till Kolmården med systrarna mina plus deras pojkvänner. En fin och varm dag blev det!
 
Några coola lirare:
 
En maffig noshörning och mitt fina sällskap:
 
En underbart lekfull liten apa:
 
Trötta lejon:
 
Stetchande björnmamma:
 
Det va la fint!?
Väl hemma hade jag det mysigt med en favorit. En fin helg blev det! :)
 
Och hälften av jobbveckorna är nu avverkade. Fyra to go. Och denna vecka måste jag så smått börja plugga också, har en uppsamlingstenta i mitten av augusti innan termin 3 drar igång.
 
Hörs snart igen!
 
Maja.
 

Sommarfötter och en och annan uppförsbacke

Kategori: Maja

Instagram: majacharlotta1
 
Jag ser på statistiken att ni kikar in här trots att jag bloggar sämre än någonsin. Ett litet förlåt för det men bara ett litet. Jag försöker att göra det jag känner för och har helt enkelt inte kännt mig så bloggsugen. Men ibland så! :)
 
Igår jobbade jag som vanligt sju till fyra och sen blev det en springrunda i Fålehagen, riktigt jobbigt med backarna där, men kul att man känner att man blir bättre och bättre och orkar mer och mer. Sen skjutsade jag hem Calle för att åka hem och äta och duscha och sånt för att sedan hämta honom igen och gå på The Lone Ranger på bio, ni vet den nya med Johnny Depp. Den var härlig! Och bion var riktigt bra upprustad! Bra bra.
 
Och idag har jag hunnit med sommarfrukost på sommartrappan, att sola och spela badminton med pappa, Lisa och Matheus. Och nu får vi se vad resten av dagen har att ge!
 
Jag försöker liksom tänka att jag faktiskt har sommarlov på kvällarna och helgerna och att jag vill göra det till ett fint sommarlov.
 
Maja.

Och alla omkring mig är så fina

Kategori: Maja

 
Livet rullar på med jobb, spring med efterdopp och sommarmys och smått och gott och gott och blandat. Ni vet hur det är. På sommaren flyger tiden fram. 
 
Hoppas allt är fint med er!
 
Maja.