majjaeriksson

Mer än 11 år!

Kategori: Maja

(null)

Ska man ta och sluta blogga? Jag vet inte. Jag har skrivit här sen mars 2009! I 11 år! Förstå vilken arkiv! Även om allt naturligtvis inte finns här så finns mycket från mer än en tredjedel av mitt liv. Sjukt att tänka på!

Jag gick i tvåan på gymnasiet när jag började och skrev väl mest om skolan och sånt? Och sen började jag ta mycket bilder i naturen och då var bloggen ett perfekt ställe att ha dom på. Nu blir det allt längre mellan inläggen. Instagram blir liksom den naturliga dela-med-sig-platsen.

Samtidigt tänker jag att jag kanske kommer komma tillbaka till bloggen? Tänk till exempel när vi flyttar i framtiden, till någon lantligt fint. Då kan jag tänka mig att jag vill dokumentera och visa er hur vi gör det stället till vårt. Och så.

Vi får se helt enkelt. Jag kommer ju inte radera den här platsen. Aldrig. Men antagligen fortsätter det bli sporadiska hej här. Vi säger så för nu och så hörs vi! :)

Maja.

Hemmajobb

Kategori: Maja

(null)

Dagens arbetsplats! Eftersom rekommendationerna är att jobba hemma om det är möjligt så jobbar vi för närvarande hemma en dag i veckan. Och det är rätt skönt att slippa åka faktiskt. Vi har pass i disken olika dagar olika veckor så det blir olika dagar man kan vara hemma och denna gång blev det onsdag för mig vilket känns helt perfekt. Och jag ska nog allt få lite gjort. :)

Hur mår du i maj? Snart är det sommar!

Maja.