majjaeriksson

Göteborg

Kategori: Maja

I lördags åkte Philip och jag mot Göteborg. Pendeln till Mjölby och sen buss. Resan gick bra tycker jag.
(null)

Vi var i storstaden mellan 11 på lördagen och 16.40 på söndagen och hann med en hel del på den tiden. Palmhuset var först ut. Det var fint. 
(null)
  
Hej fisken!
(null)

Vi strosade såklart en hel del. Det är ju mycket det man gör.
(null)

(null)

Vi var i saluhallen och kikade lite och sen satte vi oss på konditori Brogyllen för lunchfika. Mycket smarrigt.
(null)

Vid tre checkade vi in på Gothia Towers där vi vilade upp oss (ja vi kan ha slumrat till). På kvällen åt vi hamburgare på Tugg. Det var lång väntetid och inte bästa burgaren vi ätit, men ändå jättegott.
(null)

Efter middagen gick vi till Biljardpalatset som kändes enormt för två småstadsbor som oss. Det var två våningar med mängder av biljard- och shuffleboardbord. Vi fick en sån där puck som blinkar och piper när det är ens tur och satte oss och väntade och kollade på folk.
(null)

Och sen blev det vår tur! Vi spelade shuffleboard och det var jättekul. Kanske lite påverkad av att det var jag som vann mest, men jag vill verkligen göra om det.
(null)

Sen avslutade vi kvällen på våningsplan 23 på hotellet. Lite svindel fick jag allt och det kändes rätt bra att åka ner och sova på våning 7 sen.
(null)

Igår vaknade vi till utsikten nedan som kanske inte vara "wow" som sådan men vi var nöjda med hotellet. Bortsett från det faktum att det inte fanns ett skohorn, det är faktiskt viktigt.
(null)

Hotellfrukosten var god!
(null)

Vid 11 var det utcheckning och då gick vi till Universeum.
(null)

Jag blev gladaste besökaren! ;) Frågan är vad Philip blev? Den mest förvirrade? "Är det där man ska kolla?"
(null)

Sen begav vi oss ut i staden igen.
(null)

Och promenerade till Haga där vi gömde oss för regnet och åt lunch. Det öste verkligen ner ett tag så vi bestämde att vi skulle ta spårvagnen sen.
(null)

Men när vi kom ut såg vädret helt annorlunda ut. Fast vi tog spårvagn några stationer ändå, för det hör ju ändå till tänkte vi.
(null)

Sen strosade vi lite mer, utan att köpa med oss någonting alls och satt på stationen en stund innan vi åkte buss hem. Vi kom hem som planerat tack vare att jag hittar till Mjölby och Philip är en sån som vågar säga till för busschauffören körde förbi infarten och visste inte att han skulle till Mjölby. xD

Tack Philip för en fin helg!<3

Maja.Kommentarer

 • Moa säger:

  Det ser ut som att ni haft en toppenhelg i Göteborg. Tänk att bli utsedd till gladaste besökaren, det är inte illa :)

  2019-10-28 | 10:16:20
 • Freja säger:

  Tack för fina glimtar från finaste staden!🤗

  2019-10-28 | 20:33:56
 • Mormor säger:

  Ni hade en trevlig helg ser jag👏🏻😀💕

  2019-10-29 | 17:59:17

Kommentera inlägget här: