majjaeriksson

Ledig fredag

Kategori: Maja

Nej, nu är det dags för ett gammalt hederligt vad-har-jag-gjort-idag-inlägg. 

Jag har ledig fredag (eftersom jag jobbade i lördags) och planen är att ha en riktigt njutig en. Jag börjar skriva detta klockan 8.57. Jag har vaknat till snö och har té i koppen.

(null)

Klockan 11.06. Jag känner mig så oerhört nöjd över att just denna fredag är en ledig fredag. Här ska handlas fika och det pyntas och mysas. Jag och syrran ska alldeles strax ge oss ut och möta solen. Vet inte ens när det hände senast?
(null)

Klockan 14.24. Nu har Ellen och jag handlat, lagat och ätit lunch och pyntat. Inte med tomtar men med ljusstakar och stjärnor. Det gick över förväntan måste jag säga och blev riktigt fint. Nu vill jag nästan att det ska bli mörkt igen så att man får tända upp.
(null)

Om en timme ska jag möta Moa vid tåget och så ska vi gå hem hit för lite mellisfika.

(null)

Och vips så var klockan visst 18.40. Jag såg solen gå ner och sen mötte jag Moa och vi hade som alltid en så fin stund. Pratade som bara vi gör och skiljdes åt med löftet att ses snart igen. Vår vänskap är livet.<3

(null)

Och här tänker jag att jag nöjer mig och publicerar. Jag slängde precis in några bakpotatisar i ugnen som ska avnjutas med Ellen och Philip sen och så blir det idolmys i vanlig fredagsordning.

Vilken skön och bra dag det har varit och är.

Maja. 

Kommentarer

  • Moa säger:

    Tack för bästa fredagsfikan med dig! <3 bästa Maja, vi ses snart igen :)

    2019-12-02 | 11:01:19

Kommentera inlägget här: