majjaeriksson

Två koncept jag gillar

Kategori: Maja

God förmiddag!

Det känns så konstigt att det är måndag och att jag inte har någon uppsats att skriva på. Fast mest känns det skönt. Fram till fredag kan jag leva på hoppet och vad som händer sen tar jag då. :)

(null)

I lördags hade jag en trevlig dag. Jag, Philip, mamma, Ellen och mormor åkte till Örebro där vi mötte upp moster och Hedda och Ville. Vi ungdomar skulle nämligen testa på det här med Escape Room. Jag misstänkte att jag skulle gilla det konceptet och nu kan jag bekräfta det. Det var så kul!

Vi steg alltså in i ett rum, eller rättare sagt en vinkällare, där vi skulle finna en landsförrädare. Med hjälp av diverse koder, nycklar, sifferkombinationer och andra ledtrådar. Vi hade en timme på oss. Och vi kom överens om att vi klarade det, även fast vi missade den lilla detaljen med att lämna rummet när vi hittat svaret. Tio sekunder innan timmen hade gått stod vi med svaret i våra händer men vi valde att småprata istället för att skynda oss ut och då säger en röst "Game over". Så just där kände vi oss ju kanske inte jättesmarta. ;) Men det var så kul! Jag vill verkligen testa något mer rum.

(null)

(null)

Sen kommer vi till det andra konceptet jag vill hylla idag - Saluhallen! Alltså restaurangversionen. Att det i en och samma lokal finns flera restauranger som har gemensamma bord och stolar i mitten så att var å en kan välja vad de vill äta, men ändå samlas i mitten och sitta tillsamnans. För mig blev det burgare.

(null)

Sen gick vi lite i affärer innan vi mellanlandade hos kusinerna i Askersund ett tag. En trevlig lördag alltså! :)

Maja.


Kommentarer

  • Mormor säger:

    Ja, visst hade vi en trevlig lördag👏🏻🤗Det är så roligt att vara tillsammans med er alla🍀

    2019-05-27 | 19:35:52

Kommentera inlägget här: