majjaeriksson

Smoothie och lite hjärngrubbel

Kategori: Maja

(null)

Gómorrron!

Så. I onsdags hände följande:

(null)

Lättnaden. Går knappt att beskriva. Jag ska erkänna att jag inte känner mig helt nöjd med min uppsats. Jag kände att så mycket blev ihopkastat där sista kvällen och jag var säker på att examinatorn skulle märka det och att det skulle fälla mig. Att det inte skulle räcka. Jag var förberedd på att jag skulle rekommenderas att jobba vidare och lägga fram den i augusti istället. Så självklart var och är jag jätteglad och lättad nu. 

MEN jag stör mig något oerhört på att den där oron som finns där innan, när jag vet att beskedet är på väg, får ta så mycket större plats. Det är så synd och sorgligt att det är så. Att lättnaden och glädjen efteråt inte tar över på samma sätt som den jobbiga känslan innan. Att glädjen nästan liknar tomhet, medan skitkänslan precis innan tar över hela mig. Jag ska klura ut vad man kan göra åt det. 

NOG GRUBBLAT!

Idag efter 11 ska seminarieschemat komma ut så då får jag veta vilken uppsats jag ska opponera på om en vecka. Så planen för idag är att mjukstarta det arbetet lite. Läsa igenom den uppsatsen med ett öppet sinne och sen börja punkta ner saker jag tänker på i första genomläsningen. 

Och sen blir det lite helg igen. ;)

Maja.

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Du klarar det- både att få det positiva att ta större plats och uppsatsen🍀

    2019-05-31 | 19:57:34
  • Mormor säger:

    Härliga Maja du klarar det👍👏🏻😍

    2019-06-01 | 23:35:41

Kommentera inlägget här: