majjaeriksson

Ätit, stolt över, lyssnat på

Kategori: Maja

(null)

Jag sitter och äter det ni ser ovan. Knäckisar med mozzarella, tomat och basilika samt lite grön smoothie som blev över i förmiddags.

Det blev lite tokigt med maten idag för jag gick upp sent och skulle ta tåget 12.05 och det som var tänkt att bli en brunch blev alldeles för lite och ja, så nu sitter jag här och är väldigt tacksam över mozzarellan. ;)

Jag är alltså precis hemkommen efter att ha varit i Norrköping för uppsatsintervju 2. Jag har tre till inbokade, men hoppas kanske få till en till. Det har känts bra så här långt och blivit bra samtal. Minuterna innan är ju vedervärdiga, men när det väl är igång är det inga problem. Att få ihop det till en masteruppsats sen är ju en helt annan femma..... 

Men jag försöker fokusera på det positiva och att jag faktiskt är stolt över mig själv. Tänk att lilla jag intervjuar folk? :)

(null)

I övrigt har jag haft Marlena Ernmans röst i öronen idag. Jag har ju blivit en jäkel på att lyssna på böcker och just nu är det den ovan som gäller. Inte så lång men fullproppad med viktigheter om klimatet, skolan, diagnoser, sjukvården, mänskliga rättigheter med mera. Läs/lyssnarvärt! :)

Nu ska jag bunkra upp med energi så jag orkar diska sen...

Maja.

Kommentarer

  • Mamma säger:

    1-ser gott ut! 2-bra jobbat!3-bra tips!

    2019-03-21 | 22:21:44
  • Mormor säger:

    Topp Maja👏🏻😍

    2019-03-22 | 15:02:17

Kommentera inlägget här: