majjaeriksson

På hemmaplan!

Kategori: Maja

Hej!
 
Sen igår eftermiddag är vi hemma igen och det känns rätt skönt. Det är ju urhärligt och fint att vara iväg en vecka, men under den dagen när det bara handlar om att resa vill man ju bara komma hem och när man väl gör det så känns det himlans fint. Och vilken tur att det är så. :)
 
Jag tänkte visa er lite fler bilder. Vi har hunnit tagit en del under resan. 550 med "riktiga" kameran, för att vara exakt, och 79 stycken av dom ligger i mappen "Kandidater fotobok". Men en liten del av resan ska ni såklart få ta del av, några favoritglimtar.
 
För en vecka sen, på söndagkvällen, satt vi precis vid vattnet nedanför en strandbar. Det var en sån där riktigt inbjudande plats där man direkt känner att "där kan jag tänka mig att sitta". Så det gjorde vi.
 
Lite tidigare hade solen gått ner. Den går ju ner tidigare där borta. Kanske vid halv nio redan. Och solnedgångarna i Baska Voda var inte dumma alls.
 
Vi bodde på ett lägenhetshotell, på andra våningen, vilket gjorde att vi iallafall skymtade havet mellan all växtlighet. Vi var jättenöjda med boendet. Fräscht, lugnt och bra AC. ;)
 
Här ser ni vårt hus och vår balkong var den första där över Philips huvud.
 
Vi har förstås badat en hel del i veckan, så nu kan man bocka av Adriatiska havet. Det var väldigt fint. Kristallklart vatten och vackra stenar och klippor. Här var vi i grannstaden Brela.
 
Och här på vår favoritplats som vi återvände till tre gånger. Det var lite mindre folk än på de större stränderna och så fanns det som klippavsatser där man kunde slå läger på en egen liten plätt.
 
En av de bästa sakerna med att resa iväg är ju att se nya saker, miljöer och platser. Hur klyschigt det än låter så är ju det en stor del av det hela. Nedan är hamnen i Baska Voda.
 
Och här är favortiplatsen igen.
 
Och i Brela igen. Den där lilla ön är vida känd tydligen och det kan man ju förstå. Så himla fint!
 
Och här är hamnen i Jelsa, på ön Hvar. I torsdags så åkte vi nämligen på en båttur. Vi lämnade hamnen vid nio på morgonen, besökte Jelsa, fick makrill till lunch på båten, besökte Bol på ön Brac och var tillbaka i Baska Voda vid 18.
 
Och så har vi njutit av en hel del gott såklart.
 
 
 
Och att bli lite brun om nosen är ju inte dumt det heller. På bilden nedan står jag längst ut på Golden Horn i Bol. Det är fint att ha varit där men det var mycket folk och blev inget favoritställe som sådant. Men jag kan visa en bild från google för stället är ju häftigt!
Bildresultat för bol
 
 
Tack fina Philip-sambon för resan. Vad fint vi har haft det!<3
 
Maja.

Kommentarer

  • Mormor säger:

    Verkligen en härlig resa med mycket vackra vyer👍😍🤗🌺

    2019-06-30 | 21:00:42
  • Mamma säger:

    Allt både ser och låter härligt-du är värd det och lite till🌻🌻🌻

    2019-06-30 | 23:11:01

Kommentera inlägget här: