majjaeriksson

Januariböcker

Kategori: Maja

Godmorgon från bibblan!
 
Jag jobbar i Ljungsbro idag, 10-18. Jag åkte buss och gick av ute vid rondellen vid Blåsvädret och promenerade sedan 25 minuter in till biblioteket. Det var ett skönt sätt att börja dagen på. Nu när jag närmar mig examen (det kan man väl ändå säga?) så börjar jag fundera på hur min vardag kommer se ut om ett år. Förhoppningsvis hittar jag mig ju ett trevligt jobb till hösten och även om det är rätt gött att gå upp lite när man vill på morgnarna, som jag oftast gör nuförtiden, så längtar jag faktiskt efter mer tidsbundna rutiner. Undra var jag hamnar!? :)
 
Men det var inte det jag hade tänkt bladdra om idag egentligen. Jag ville berätta vad jag har läst och lyssnat på i januari. Jag har hunnit med en del. Om det fortsätter så här blir det svårt att få plats på en sida... ;)
 
 
Jag har läst två böcker och lyssnat på tre. Nu läser jag Tatueraren i Auschwitz av Heather Morris och jag lyssnar på Hypnotisören av Lars Kepler. Jag har börjat lyssna på ljudböcker på Nextory nu. I bibblans ljudboksapp var inte utbudet det bästa, så jag kände att jag ville testa på en "riktig" ljudbokstjänst. Det känns faktiskt som att jag har kommit in i det. Att lyssna. Jag håller fortfarande hårt i favoritpoddarna, men de är ju överstökade rätt fort och ibland är det skönt att lyssna på något annat.
 
Har du läst något bra på senaste? :)
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Härligt Maja! Bra boktips o kanske kan man få en recension av de där böckerna? Jag behöver läsinspiration! 📚☕️

    2019-01-30 | 12:19:19
  • Mamma säger:

    Någon du rekommenderar!?

    2019-01-30 | 17:34:08

Kommentera inlägget här: