majjaeriksson

Delstater, citroner och badminton

Kategori: Maja

Jag har ingen som helst lust att tjata och bladdra om eller egentligen ens tänka på den där uppsatsen så idag ska jag visa det där andra. Småsakerna som faktiskt också gör livet.

Som ensammelliset i Borås i fredags. Det räckte faktiskt för att bli av med den där värsta nu-har-jag-en-dipp-känslan.
(null)

Och att jag kom hem till fådda tulpaner sen på kvällen.<3
(null)

I lördags hängde jag uppe hos lillasyster på kvällen och... jag lärde mig USAs delstater! Jag har en liten vilja att försöka bli lite mer allmänbildad hur svårt det än är. Men man kan ju alltid börja någonstans. Nu kan jag delstaterna! Jag ska visa. Jag gör testet nu då och visar resultatet här snart, vänta lite då...
(null)

(null)

Okej, nu tabbade jag mig lite på två delstater, men HEJ, i lördags hade jag NOLL KOLL. Och förstå vad man skulle kunna lära sig om man bara la någon timme någon gång på att nöta. Måste göra mer sånt!

Tror ni att man kan få se något grönt om man sår citronkärnor? Jag är osäker. Enligt internet ska krukan stå i ens soligaste fönster och det är ju inte jättelätt så här års... men hoppet är det sista som lämnar människan.
(null)

En sak till bara! De tre senaste tisdagkvällarna har jag, Philip och hans föräldrar/bror spelat badminton. Philips mamma har hyrt Norras gympasal och det är såå kul. Jag blir som en annan person när jag sportar. ;)
(null)

Ser fram emot härnäst:

Åka till Nyköping på fredag och stanna till lördag. :)

Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Nämen hej så fint du har det i livet!!🥳 Härligt Maja och proffsigt med delstaterna!🌎👍🏼

    2019-02-06 | 11:31:01
  • Mormor säger:

    Ja, säger bara det! Heja dej Maja👍👏🏻🤗🏸

    2019-02-06 | 14:59:52
  • mamma säger:

    Kul med badminton🏸🏸

    2019-02-07 | 18:30:07

Kommentera inlägget här: