majjaeriksson

Torsdagshäng och ensamlördag

Kategori: Maja

Hej hej!
 
Det är lördag och jag har hela dagen och kvällen för mig själv. Jag har några små saker jag tänkte pyssla med och sen får jag se vad jag känner för helt enkelt. Dagen började iallafall bra med en fin lördagsfrukost. Äggröra, chokladboll, äppeljuice och kiwi.
 
 
Med en sådan frukost tänker jag att dagen borde bli bra.
 
Även i torsdags var det en bra dag som började med en bra frukost. Det var ju Kristihimmelsfärd och det betyder gökotta med Martin och Lovisa. Jag ska väl erkänna att vi inte gick upp i ottan direkt och att endast en av oss (philip) kan ha hört en gök, men han är inte ens säker. Men det där är ju bara detaljer. Morgonen var väldigt fin.
 
 
 
 
 
Hemma i stan igen släppte vi av Lovisa och Martin och bestämde att vi sammastrålar igen om en timme för att äta lunch i hamnen. Så det gjorde vi. Martin åt fisk, Philip åt burgare och jag och Lovisa åt ceasarsallad. Det kändes nästan som att vi var utomlands när vi satt där vid vattnet i solen.
 
 
 
 
Det var fint det. Nu tänkte jag faktiskt ge mig ut på en liten promenad. Ingen sol i sikte idag tyvärr men det känns helt okej ändå.
 
Trevlig helg!
 
Maja.

Kommentarer

  • Mamma säger:

    👍🏾Bilder från trevliga stunder🍀

    2018-05-12 | 14:56:51
  • Mormor säger:

    Ni är bra på att ta tillvara dagarna☘️🍀☀️👫👫

    2018-05-13 | 14:15:53
  • Freja säger:

    Vilken jättefin helg du verkar haft Maja!😎☀️

    2018-05-13 | 21:29:31

Kommentera inlägget här: