majjaeriksson

Onsdagen den nionde maj

Kategori: Maja

Hej!
 
Jag började dagen med att sätta igång lite tvätt. Jag skäms lite över att säga detta, men jag tycker att det forfarande (peppar peppar) är lite småkul att tvätta. Jag känner mig så vuxen när jag gör det och det är ändå så lätt fixat på något sätt. Att dammsuga är ju sjutusen gånger tråkigare och jobbigare. Men tvätten tar jag gärna.
 
Sen gav jag mig ut i Bondebacka en sväng. För joggutmaning dag 2, vecka 2. Än så länge känns det väldigt bra och jag hoppas att jag ska hålla i det. Jag gillar verkligen att komma ut i friska luften på morgonen och liksom ha det gjort sen. På morgonen och förmiddagen är jag som bäst på det mesta, tror jag.
 
 
Sen fick jag lite pluggnytta gjort också. Jag har inget som släpar vilket känns oerhört oerhört skönt, så nu är det "bara" slutuppgifterna kvar. I den ena kursen (den om e-böcker) känns det rätt bra. Där har jag kommit en bit och det är ganska fritt och finns utrymme för att liksom skriva på ganska fritt. I den andra kursen (bibliometri) är det värre. Den kursen är inte min grej. Jag tycker att det är tråkigt och ointressant och därför svårt. Men jag har ändå något slags pluggerfarenhetslugn med mig. Det ska liksom bara gå på något vis.
 
Till lunch åt jag nässelsoppa. Inte så god som sist.
 
Och efter halv ett någon gång hämtade mamma mig. Och vi gasade till Närke med släpkärra där bak. För mamma skulle köpa soffa. Men först hämtade vi moster i Askersund. Och sen åkte vi till Bra & begagnat i Hallsberg där mamma köpte soffa.
 
Jag köpte två klänningar. En blå och en svart. För 50 respektive 40 kronor. Som hittat! Så nöjd. I nuläget förstår jag inte alls varför jag skulle behöva köpa nynya kläder igen. Second hand är ju grejen!
 
När vi var nöjda åkte vi åter till Askersund och där blev det glass i hamnen innan vi skjutsade hem moster.
 
Väl hemma i Östergötland igen följde jag med till landet för grillat!
 
Och innan Philip och jag åkte hem hann en katt somna i mitt knä.<3
 
En helt okej onsdag måste jag säga! :)
 
Maja.

Kommentarer

  • mormor säger:

    Vilken dag👍🏼🍵🐈👗🛋 Spännande med ny soffa på landet😉

    2018-05-09 | 23:03:51
  • Freja säger:

    Vilken toppenonsdag!☀️🌸🎉

    2018-05-10 | 12:17:48

Kommentera inlägget här: