majjaeriksson

Fredag!

Kategori: Maja

God eftermiddag!
 
Jag befinner mig i detta nu på Borås stadsbibliotek. När jag var i Borås förra gången blev det aldrig något besök här men nu kände jag ändå att det var dags. Jag pluggar ju ändå till bibliotekarie och tycker att det är kul att se olika bibliotek och dessutom är det en bra plats att fördriva lite tid på. Min buss hem går inte förrän klockan 17.25 så här kan jag sitta ett tag tänker jag.
 
Jag är nöjd med veckan här. De två obligatoriska och examinerande momenten i tisdags respektive onsdags gick bra (3,5 nya högskolepoäng - check!) och i övrigt har det också känts lärorikt och nyttigt att närvara under veckan. Fredagskänslan infann sig i min kropp redan tidigt imorse när jag vaknade på det mörka vandrarhemsrummet och självklart är känslan extra gó efter en sådan här vecka och när jag dessutom ska åka hem.
 
Helgplanen är endast en: Imorgon är det nämligen dags för middag nummer 2 i Halv åtta hos oss-turnén. Vi har redan fått se menyn som Emma och Pontus ska bjuda på faktiskt, men jag berättar och visar bilder för er på söndag. :)
 
Trevlig helg!
 
Maja.
 

 
 
 
 

Kommentarer

  • Freja säger:

    Bra jobbat Maja! Hopps du får en lugn och skön helg nu! 🎈

    2017-11-24 | 22:15:37
  • Mormor säger:

    Väntar med spänning på rapporten från middagen😀🥂🍽
    Kram

    2017-11-26 | 00:13:14

Kommentera inlägget här: