majjaeriksson

Att bo på ett berg

Kategori: Maja

Jag tycker att vi fortsätter lite med resebilder, vardagen kommer vi hinna få nog av sen ändå, eller hur? :)
 
 
Jag tänkte berätta om/visa lite hur vi bodde. Vi bodde på hotell Puerto Plata apartments. Det fotades inte så mycket inne på själva hotellrummet, men först till höger låg badrummet, rakt fram sängar och så tre steg ner kök och så efter det balkong.
 
Vyn från balkongen gick inte av för hackor (vilket torrt uttryck förresten).
 
 
Vi hade morgonsol på balkongen vilket ju var toppen för det var då vi ville hänga där. Vi hade nämligen inte bokat hotellfrukost för veckan utan hade bestämt oss för att fixa detta själva. Det var vi först lite oense om, då jag menar att en stor del av att resa är just hotellfrukosten, men jag är glad att Philip övertalade mig. :)
 
Onsdagsfrukosten:
 
Hotellet var helt okej. Ett minus var ju dock kackerlackorna... Tydligen är just Puerto Rico lite av en favvoplats för kackerlackor och det fick vi tyvärr märka av. Inte så att det kryllade av dem, men några fick vi se/Philip jaga varje kväll och jag sov med lampan tänd hela veckan...
 
En sak som jag tyckte mycket om med hotellet var att ute i typ korridoren så fanns det lite växtlighet. Otippat att jag skulle falla för det va? "Plant-tant åker på växtresa" kanske dessa inlägg borde heta egentligen? ;)
 
 
Hotellet låg en bra bit upp på berget vilket gav mig träningsvärk de första dagarna... Japp, det kan ju säga endel om mig också och inte bara om hotellets läge, men ändå. Philip var alltid hurtig och jag kom några meter efter och såg tydligen ofta ut så här...
 
Fast det var liksom värt det ändå. Jag kan ta lite träningsvärk för en fin utsikt.
 
 
Det var nog allt för ikväll. Hörs imorgon!
 
Maja.

Kommentarer

  • Mamma säger:

    👍🏾

    2017-05-09 | 22:43:28
  • Mormor säger:

    Bra ni hade det👍🏼😍🌸🌵🌞🌞🌞🌞

    2017-05-10 | 01:42:45

Kommentera inlägget här: