majjaeriksson

7 december 2017

Kategori: Maja

Godmorgon! När jag börjar skriva detta är det nämligen morgon. Jag tänkte att det är dags för ett litet vardagsinlägg där jag fyller på med text och bild under dagen och publicerar när jag känner mig klar ikväll.
 
Nu är klockan 7.43 och mörkret skräms snart iväg. Jag tände stjärnan i sovrumsfönstret alldeles nyss. Den hängde i vardagsrummet förra året, men i år fick den stå på fot i sovrummet. Det blev mysigt tycker jag. Nu: frukost!
 
Nu är klockan 9.00 och jag har ätit, duschat, klätt på mig och jag är redo för lite pluggläsning. Det är hemtenta om drygt en vecka (lördag-tisdag) så fram till dess gäller det mest att läsa och försöka förbereda sig så gott man kan utan att riktigt veta på vad... ;) Vi kör en suddig, men kanske ändå lite stämningsfull, frukostbild och så sätter jag igång då.
 
Nu är klockan ungefär halv ett och jag har ätit lunch. Det blev broccolisoppan som jag gjorde igår, toppad med halloumi och pumpakärnor och sen provade jag apelsin- och kanelknäcke. Det var inte så dumt!
 
Plugget gick okej på förmiddagen. Man kan ju alltid göra mer, men jag ger mig själv godkänt. Det känns rätt svårt att plugga till den här hemtentan dock, upplever jag. Dessutom brukar det gå rätt fort utför för mig på eftermiddagen så det är bäst jag får lite mer gjort innan motivationen och koncentrationen lämnar mig för idag. ;)
 
Klockan är nu 14.24 och jag börjar känna mig... sur på plugget. Jag ska göra en riktig sista kraftansträngning fram till klockan tre och då ska jag ta tag i diskberget för sen får jag faktiskt besök. :)
 
Klockan är nu 17.27 och nu är det mörkt igen. Sen ett par timmar tillbaka. Och mitt besök är här - lillayster! Vi ska hänga här tills Philip kommer hem från jobbet och då ska vi fara till landet för att äta middag och ge mamma några gåvor, för idag fyller hon år.
 
20.55. Hemma! Det blev en mysig stund på landet, som alltid!<3
 
Och det får väl vara dagens lilla inlägg det. Imorgon ska jag jobba 10-16 och sen blir det ledig helg med bland annat julbak på söndag! :)
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Vilken fin dag! Och grattis Lena! 🌸🎉

    2017-12-08 | 07:40:12

Kommentera inlägget här: