majjaeriksson

Fortsätt

Kategori: Maja

Det känns svårt både att nämna, och att inte nämna, det som hände i vår huvudstad igår. Jag känner bara att det är viktigt att fortsätta som vanligt. Fortsätta lita på dem som jobbar mot sånt här, och på alla medmänniskor omkring oss. Fortsätta göra det lilla vi kan för att sprida mer glädje och mer kärlek. Fortsätta möta alla människor med respekt. Fortsätta skriva små obetydliga blogginlägg. Bara fortsätta.
 
---
 
Idag är det lördag och som jag nämnde igår är min helg helt oplanerad. Det rastlösa kontrollfreaket i mig tycker att det är jobbigt. Den livsglada småpysslande glidaren i mig tycker att det är mysigt. Tillsammans gör vi detta till en bra dag. ;)
 
Jag gick iallafall upp klockan åtta, trots ledig och oplanerad dag... Är man morgonmänniska så är man. Jag åt smoothie i skål och drack té. Och sen promenerade jag. En dryg timme blev det. Till Varamon och hem igen.
 
 
 
 
Sen dess har jag mest skrotat runt. Scrollat sociala medier och sett på nyheter. Och så fick blomtrappan åka ut på balkongen.
 
Till lunch blev det tacorester. I sällskap av retrotidningen.
 
Mycket fint.
 
Sen kom Philip hem och vi rullade in vinterdäck till källarförrådet och snart ska Philip åka iväg igen (han har jobbat idag och ska till en kompis över kvällen och natten) och nu vet jag inte vad jag ska göra.
 
Tips?
 
Inspiration?
 
Förslag?
 
Någon?
 
Så länge fortsätter jag skrota runt och ha en ganska behaglig lördag. :)
 
Maja.

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Baka🍩🍩🍪🍪🍪☕️☕️☕️många gäster blir det!!!!

    2017-04-08 | 17:12:51
  • Mormor säger:

    Så rätt du har i det du skrev👍🏼😍kloka älskade Maja💕

    Hoppas dagen varit bra... du är alltid välkommen hit💕
    Kram

    2017-04-08 | 17:31:33

Kommentera inlägget här: