majjaeriksson

Överraskad på en helt vanlig tisdag

Kategori: Maja

Hej!
 
Jag tänkte visa lite glimtar från min tisdag. :)
 
Vid tiotiden åt jag dagens första (och bästa) mål. Nämligen detta brunchliknande:
 
Klockan elva tog jag pendeltåget till Linköping. Oftast blir det mest mobilscrollande på resan, men idag läste jag faktiskt nästan hela vägen. Just nu läser jag boken Under vintergatans alla stjärnor som handlar om Emma som tar en paus (läs: flyr)  från allt och reser iväg under sex veckor för att vandra på pilgrimsleden Santiago de Compostella. Jag har inte kommit så jättelångt i boken ännu, men jag är nyfiken på att se hur Emmas vandring går.
 
Min arbetsdag började med en timmes bokuppsättning på huvudbiblioteket (kl. 12-13) och sen begav jag mig ut i hösten igen och strosade omkring lite.
 
Innan jag tog bussen till Ekholmen för jobb 14-19. Biblioteket i Ekholmen är en favorit. Stort för att vara ett litet och precis lagom mycket att göra. Idag var det en liten speciell eftermiddag för kulturskolan hade vernissage för en fin utställning med bland annat fantasifulla träd. Bilden gör inte träden riktig rättvisa ser jag nu, men de var väldigt fina iallafall. Muntrar upp i höstmörkret.
 
Klockan 19 stängde vi bibblan och jag tog bussen till stationen. På bussen funderade jag på om jag skulle köpa en kexchoklad eller ej. När jag kom fram möttes jag av följande och såg det som ett tecken.
 
När jag kom hem fick jag händer framför ögonen och leddes in till köket. Där möttes jag av té och ett inslaget paket som innehöll ett inköpsliste-block med magnet så man kan sätta det på kylen. Fint va? Överraskad på en helt vanlig tisdag.<3
 
Avslutar med en liten veckoöverblick som kanske kan intressera iallafall framtida Maja. ;)
Gårdagen såg likadan ut som idag jobbmässigt, imorgon blir det endast 4 timmar men också i Ekholmen, på torsdag är jag antagligen ledig och på fredag blir det heldag i Lambohov och efter det bär det inte av hemåt utan till Nyköping för en helg hos Lisa och Vera! Det blir fint det!
 
Nu måste vi prova det nya téet!
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Vilken fin dag med överraskning och allt! Och fint veckoslut får duallt också verkar det som! :)

    2016-10-26 | 10:56:43

Kommentera inlägget här: