majjaeriksson

Ett växtbord

Kategori: Maja

Hej från Lambohov!
 
Vilken bra vecka det blev - ledigt för mysigheter måndag och tisdag och heldagar med jobb onsdag-fredag. Tänk om varje vecka såg ut så? Fast jag är rätt nöjd med variationen. Även nästa vecka blir lite speciell för förra veckan fyllde Philip år och av mig fick han en tripp till Stockholm. Vi bokade både tåg och hotell omedelbums så fredag-söndag nästa vecka är det vi som hänger i huvudstaden. Mysigt!
 
När Philip bjöd in hans familj och min familj på födelsedagsfika i söndags så fick jag en grej från mamma och pappa som jag har drömt lite om ett tag. Ja, eller presenten var såklart till oss båda, men jag tror bara att det är jag som har drömt om det. ;)
 
Vi fick ett växtbord!
 
 
Sen vi flyttade i somras och har fått det finare och större och fler fönster och så vidare så har vikten och glädjen av växter ökat i mina ögon och nu räcker alltså inte fönsterbrädorna till längre. ;)
 
Efter att ha provat mig fram lite känner jag mig nu rätt nöjd med placeringen av bordet och valet och placeringen av växter på det, däremot har jag lite att jobba på när det kommer till träplanet under. Visst, man skulle ju kunna ha det helt tomt, men när mamma nämnde att ett litet växthus/vattenkanna/växtböcker kanske skulle kunna placeras där gick tankarna igång och att ha det helt tomt är nog inte riktigt min stil. ;)
 
Det får väl bli helgens kreativa projekt!
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    ❤️Växter❤️

    2016-10-08 | 21:52:30

Kommentera inlägget här: