majjaeriksson

Jobb, ledigt, glass och virkning

Kategori: Maja

Jag ökar jobbandet lite successivt så här i juli. Förra veckan var jag ju helledig, denna vecka jobbar jag tre dagar (igår och i helgen), nästa vecka jobbar jag fem dagar och veckan efter det hela sju dagar.
 
Igår jobbade jag på museet och lämnade den fina vyn nedan bakom mig när jag gick hem. Det känns fortfarande lite underligt att gå hem i en annan riktning än tidigare. Den nya hemvägen är finare och plattare.
 
Igårkväll åkte jag och Philip ut till Råssnäs och tog en promenad. Upptäckte först idag hur fint det hade fastnat på bild.
 
Idag började dagen med att jag åt en vitaminrik frukost med samma Philip som inte känt sig helt kry i dagarna. *skickar friska tankar till jobbande sambo*
 
Efter diskberg och dusch läste jag ut en bok på balkongen.
 
Sen la jag ner boken i en skrynklig tygkasse och promenerade till bibblan med den. Med Tom Malmquists sommarprat i öronen. Han har skrivit boken I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv som jag tyckte var "Otroligt otroligt sorglig. Och läsvärd." (vem tusan citerar sig själv? jo, en som bloggar). Sommarpratet var fint!
 
Under stadspromenaden fick jag en plötslig virkidé så jag blev tvungen att åka till landet och låna lite garn av mamma.
 
Sen åkte jag hem igen och började virka. Bara lite innan det blev glasspaus dock. ;)
 
Och så lite till innan det blev bloggpaus.
 
Ni får se i slutet av veckan. ;) Nu ska jag återgå till handarbetet.
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Mysigt alltihop! Spännande med virkorojekt, ser fram mot att få se:)

    2016-07-05 | 22:48:31

Kommentera inlägget här: