majjaeriksson

Bondebacka, bebisar och ballong

Kategori: Maja

 
Efter att ha börjat sommaren ganska soft så väntar nu lite mer jobb. Idag jobbade jag museet och hade en bra dag - hela 34 besökare kom trots det fina vädret och jag sålde glass och lite annat och allt gick fint. Även imorgon och på måndag är det museijobb som väntar och sen biblioteksjobb tisdag-fredag. Sen kommer helgen spenderas i Dalarna tack vare dop! Och på tal om det: Igår fick jag äntligen träffa lilla Tuva (Freja och Johns lilla goding). Och Tuva och Vera fick träffa varandra för första gången, vilket antagligen var större för oss som stod runt om, men jag tyckte nog att det sa kompisklick direkt. ;)
 
Och nu kan jag också avslöja vad det var för litet virkprojekt jag satte igång med häromdagen, om någon har suttit på (virk)nålar. Jag gjorde en liten luftballong till Tuva. Jag har ju gjort både en mobil och en vagnballong till Vera och hon verkar tycka om dem så jag tänkte att Tuva också kunde få en. Hon verkade bli glad hon med.
 
Jag kanske borde lära mig att virka något annat snart. ;)
 
Maja.

Kommentarer

  • Faster säger:

    Åhhh vilka små gulliga tjejer!!

    2016-07-10 | 20:31:58
  • Freja säger:

    Helt klart kompisklick och så gulliga dom var där tillsammans! Tuva är superglad för sin ballong, tänk stt hemliga virkprojektet var till henne, hedersamt!! Tack Maja!

    2016-07-10 | 21:58:30

Kommentera inlägget här: