majjaeriksson

Hej februari!

Kategori: Maja

En stormig dag förra veckan gick jag och Philip en liten sväng i Varamon. Med betoning på liten för det var inte alls särskilt behagligt. Fast det var häftigt att se de tjocka isflaken som gjort uppror.
 
 
 
 
Nog om det. Nu är det februari och det känns rätt bra i mig. Januari har, precis som alla månader, både varit en bra månad ibland och en liten sämre månad ibland. Det är något med att det ska vara nytt år och nya möjligheter, men så sitter man där efter halva månaden och känner att allt är precis som förut. Såklart. Och på gott och ont. Men det är som om man tror att det ska kännas i hela kroppen att det är nytt år och så gör det inte det och så slår liksom en rastlöshet rot inne i en. Eller i mig, jag kan ju bara tala för mig själv. Januari har inneburit lite väl lite jobb för min del, vilket har förstärkt den där rastlösheten, men det har också varit en bra månad på många sätt, förstås (se tidigare inlägg för bevis).
 
Februari började med att jag gick upp klockan halv åtta och fick ett jobberbjudande om ett pass klockan två till sju. I Lambohov. Jag har inte varit där förut så det blir en ny upplevelse i eftermiddag. När det gäller februarijobb framöver sen så har jag fått en del helgjobb - ska in till storbibblan fem olika helgdagar - vilket kommer sitta fint i plånkan sen. Och sen var det ju det där positva mailet som jag fick i lördags som kanske eventuellt kan komma att påverka framtiden lite... Jag återkommer när jag vet mer.
 
Okej, efter att ha skrivit av mig lite känner jag mig plötsligt helt redo för februari. Eller med att bara fortsätta som förut alltså. ;)
 
Maja.

Kommentarer

  • mormor säger:

    SPÄNNANDE MAIL! Vad nyfiken jag blir!! Kram

    2016-02-01 | 16:19:50
  • Freja säger:

    Heja februari, en bra månad känner jag! Och vilka häftiga isflak!

    2016-02-01 | 16:50:49

Kommentera inlägget här: