majjaeriksson

Nytt år, ny almanacka

Kategori: Maja

 
Det närmar sig. Egentligen är det inte mycket som kommer förändras, men snart skriver vi 2017 istället för 2016. Jag tror att vi kan behöva det där, att låtsas att det är större än vad det egentligen är. Jag är i alla fall ett fan av känslan av ett nytt år som ligger blankt framför mig. Det är nu jag tänker som mest på vad jag tycker om och hur livet känns och jag skriver listor på saker jag skulle vilja göra det kommande året, stort som smått. Mest smått.
 
Det blir inget plugg för mig i vår. Jag sökte ju bibliotekarieutbildningen på distans, men hamnade en bra bit ner på reservlistan. Det känns helt okej. Jag hade tänkt tacka ja om jag kom in, men om jag ska vara ärlig så sökte jag mest för att jag inte trodde att mitt jobbkontrakt skulle förlängas. Fast det gjorde det. Och jag har dessutom fått lite fasta jobbpass på rullande schema, vilket känns skönt. Jag kommer säkert få flänga runt på olika bibliotek en del även i vår, men de fasta passen jag har fått är på huvudbiblioteket så det blir att hänga där allra mest.
 
 
Något annat som känns bra inför det kommande året är att jag har köpt mig en ny almanacka. Från personligalmanacka.se. Kontrollfreaket har nu inte bara en ny almanacka utan jag har också fått skapa den alldeles själv. Och stickers fick man med också! Klart Maja snart 26 är glad!
 
 
Innan vi skuttar över strecket är det ju självklart nyårsafton. Jag och Philip kommer fira hemma hos oss tillsammans med tre par till och jag tror det kommer bli alldeles jättebra. Menyn känns tipptopp, glitterstrumpbrallorna är inhandlade, jag planerar att bygga upp en liten fotostudio/automat och ryktet säger att vi ska till bron vid tolvslaget.
 
 
Får jag inte feeling mitt i förberedelserna så blir det nog så att vi hörs nästa år. Freja och mormor (och om någon annan vågar kommentera så är ni också välkomna;)) - ni får gärna kommentera vad ni gillar allra bäst för inlägg eller vad ni skulle vilja läsa eller se mer av här på min lilla blogg. ;)
 
Nytt år, nya bloggmöjligheter!
 
Maja.

Kommentarer

  • Mormor säger:

    Finns ingen favoritblogg! Alla är lika roliga att läsa👍🏼
    Det är en riktigt höjdare att du berättar om "ditt" liv.
    Fortsätt så!!!!
    Grattis till att du får fortsätta på inslagna biblioteksvägen, det passar dig!
    Lycka till med nyårsfirandet💕
    Kram

    2016-12-29 | 11:32:38
  • Freja säger:

    Så härliga nyårstankar o ny almanacka är bäst! (O stickers!!!😆👍🏼) Jag gillar allt på din blogg! Glimtar frå din fina inredning, loppisfynd och vckra foton är favvosar! O i lägg från din mysiga Majatillvaro! Ser fram mot nytt år o nya Majainlägg!💥🍾🎊

    2016-12-29 | 15:39:28
  • Faster säger:

    Jag gillar din hela bloggen...... Det är så kul att få följa dig..... o du fyller den med massa gott o blandat😊👍Gott Nytt År🎉🎊Jag firar in det nya året på jobbet men det är faktiskt helt okej😊

    2016-12-31 | 06:51:45

Kommentera inlägget här: