majjaeriksson

Inspirationsjakt

Kategori: Maja

Min inspiration och blogglust är frånvarande och det känns så himla tråkigt. Vi har ju flyttat och fått det så fint och det är sommar och fina himlar, men att bara ha mobilen efter att ha haft en riktig kamera i flera år (visst inte världens bästa, men något annat en en mobilkamera) gör att "allting" känns så mycket plattare och tråkigare. Jag känner inte i närheten av samma inspiration som jag brukade känna. Det får bli att inhandla en ny kamerakompis, helt enkelt.
 
Något som dock har fått mig att känna mig lite inspirerad de senaste dagarna är min lilla ek. Ni kommer väl ihåg mitt projekt med att föda upp en ek? Det började i september förra året med at jag plockade några ekollon och så efter några månader tog det ju faktiskt fart och växte.
 
 
 
 
Någon gång i våras planterade jag sedan eken i jord i en kruka och jag vet inte om det var dumt gjort, men då var det som att den stannade i växten. Den blev inte vissen eller så, men den slutade bara växa helt enkelt. Tråkigt tyckte jag, men jag tyckte ändå om min lilla ek.
 
 
Men så flera månader senare, förra veckan faktiskt, fick jag syn på ett nytt litet bladpar högst upp på eken. Att den bestämt sig för att börja växa igen gör mig lite förvånad, men mest glad - det ska bli kul att se hur det utvecklar sig.
 
Nu kanske jag har funnit inspiration till söndagsbaket. Vi får ju gäster klockan tre! :)
 
Maja.
 
 

Kommentarer

  • mormor säger:

    Kommer och kollar eken i eftermiddag! Kram

    2016-08-07 | 10:16:38
  • Freja säger:

    Fina eken, hejar på den!!

    2016-08-07 | 13:30:09
  • Faster säger:

    Men va häftigt med eken !!! O tack igen för så gott fika!

    2016-08-07 | 19:38:16

Kommentera inlägget här: