majjaeriksson

Work it!

Kategori: Maja

 
Två bilder från igår innan jag skulle vara på plats på bibblan. Ja, mina nya skor har kommit i rätt storlek nu och ja, jag fick skoskav.
 
Jag är ju inne i del två av min introduktion nu vilket innebär att jag hänger lite på stadsbiblioteket i Linköping denna vecka. Det känns bra tycker jag. Det är mycket småsaker som jag ska ha koll på men jag lär mig mer och mer för varje dag och igår fick jag höra att man är aldrig fullärd, ett år in kanske du kan svara på alla frågor. Vet inte om det känns bra eller dåligt. ;) Nej, men grunden känns det som att jag börjar få koll på och jag kommer aldrig jobba helt själv utan det kommer ju alltid finnas någon jag kan fråga. Jag tror faktiskt att jag kommer passa himlans bra som biblioteksassistent, min uppfattning så här långt är att det är ett trevligt och omväxlande jobb och ju mer erfarenhet jag får desto roligare kommer det bli, tror jag. Sen är det ju det här med ovissheten, jag vet inte hur mycket jag kommer få jobba. Det finns många timvikarier, men samtidigt verkar det finnas mycket jobb, så jag hoppas att det kan bli en del timmar. Faktum är att jag redan har fått två jobbdagar - en dag i Linghem och en på stadsbibblan. Det känns lite pirrigt, men mest bra faktiskt. Jag tror att jag ska klara det bra!
 
Men idag fortsätter introduktionen och jag ska vara på plats klockan 16-20.15 och alltså vara med när biblioteket stänger. Så det blir en ny erfarenhet idag igen. Om några timmar iallafall. ;)
 
Maja.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: