majjaeriksson

Tavlan växer

Kategori: Maja

Idag har jag varit inne på huvudbiblioteket en sväng för att få en liten introduktion i Book-it (det är själva programmet som man använder för att låna ut, återlämna, reservera böcker osv osv). Det gick fint!
 
När jag var inne i Linköping i tisdags så passade jag på att köpa på mig några (läs 10 stycken) småcanvasar och igår blev Philip och jag lite målarsugna.
 
Jag gjorde först ett mjölkpaket. Och jag är medveten om att Arla-kossan egentligen ska vara stor och lite mer centrerad... Något gick snett där. Men som jag sa igår - Vill man ha ett foto så tar man ett foto, nu ska vi måla och då blir det inte exakt! Jag tycker att det blev rätt charmigt ändå.
 
Jag målade också våra första ord och tyckte det blev gulligt! PS! En fulare variant ligger i en papperskorg nära mig. DS!

Philip målade omslaget till en av hans favoritfilmer - Pulp fiction! Svår utmaning, mycket bra utförande!
 
Och nu så ser alla hittills målade verk ut som nedan. Där finns också två små tavlor som jag målat hemma i Sonnorp - dels självaste Sonnorp och så ett träd gjort av prickar.
 
Visst blir det läckert!? Just nu lutar det åt att tavlan inte kommer vara rektangulär, eller kvadratiskt, som en traditionell tavla, utan att den istället ska vara lite spretig, men vi får väl se. Kanske blir det så att penslarna åker fram ikväll igen, men vi får se, vi ska också returnera skor, ta en promenad, kanske möjligtvis handla glass, laga köttfärssås och så ska vi tvätta. Men måla lite hinner man väl alltid med, speciellt när det handlar om minitavlor. :)
 
Maja.

Kommentarer

  • Faster säger:

    Super fina tavlor.... Duktiga ni är..

    2015-09-03 | 18:01:46
  • mormor säger:

    Härliga miniatyrer! Vilken kul idé!

    2015-09-05 | 15:06:35

Kommentera inlägget här: