majjaeriksson

Lycklig som en såpbubbla

Kategori: Maja

Jag är ledig idag och det känns ganska så bra. Philip sitter och jobbar i köket och jag har just läst en hel bok i ett streck. Den består visserligen av endast 120 sidor och lite text på varje sida, men en bok är det ju iallafall.
 
Den ser ut så här:
 
Och den handlar om nittonårige Markus som blir förälskad i Ingrid som är sjuk i cancer. Kärlek och cancer. Samtidigt. Kanske det finaste och det fulaste som finns? Jag tyckte att boken var himla fin. Kanske delvis för att jag mest, eller egentligen bara, kan relatera till den fina delen av berättelsen, men kanske också för att det fulaste i världen på något sätt aldrig helt kan vinna över det finaste?
/ Kungen av klyschor ;)
 
Jag tyckte iallafall att så mycket var så fint att jag inte vet hur många de avfotade citaten blev tillslut. Men nedan följer tre.
 
 
 
 
Inatt/imorgonbitti klockan fyra ska Philip och hans familj åka buss mot Arlanda och sedan flyg över Atlanten för en vecka i New York. Det känns sådär ärligt talat. Jag är lite avis och dessutom kommer jag sakna han som gör mig lycklig som en såpbubbla. Samtidigt är jag givetvis glad för deras skull OCH tror att även min vecka kommer bli himlans fin. Redan imorgon vid två rivstartar jag helgen genom att sätta mig på ett tåg mot Dalarna och Moa!
 
Infinner sig ingen blogglust imorgon innan jag åker så får ni vänta till söndag kväll då ett uppfriskande Falun-inlägg pluppar upp på bloggen! :)
 
Maja.

Kommentarer

  • Moa säger:

    Wiiiii!!!!! Ska bli så kul att du kommer!!! :D <3

    2015-10-15 | 19:45:07

Kommentera inlägget här: