majjaeriksson

Djurlivet vid kanalen och annat fint

Kategori: Maja

 
Igår visade sig himlen från en av sina bästa sidor. Vilket kändes lite extra fint och sammanträffande (?) med tanke på mitt lilla inlägg från tidigare igår. :)
 
Jag älskar frukost. Det kanske ni har märkt. Fredagsfrukosten var inte dum. Hemmagjord müsli toppad med hallon och lite kokos har visat sig vara en riktig hit enligt mina smaklökar.
 
Idag har jag kämpat på ytterligare med att gå in mina skor. Jag började inomhus idag. ;) De är så läckra, men så hårda! Jag fick ju inte helt oväntat ganska skapliga skavsår och sen är ju själva skon så hård att trycket mot hela hälen blir så hårt. Så det gör lite ont. Men det börjar bli bättre.

Sen har Philip och jag varit inne i stan för några ärenden. Vi hämtade exempelvis en resväska som Philip ska låna av mormor när han åker till Usa snart. Hos mormor blev vi utskällda det första vi blev, men som tur var var det glädjeskall och den glada var Billy, som ni ser här nedan.
 
Och alldeles nyss tog Philip och jag en liten kanalpromenad. Jag kunde bara inte gå in när solen sken så fint. Vi såg änder.
 
En bebis-gädda! :D Ser ni den?
 
Får, som vi matade lite.
 
Och Motalas stolthet - Mandarinanden! Fast vi blev lite bekymrade då vi inte såg andens lika vackra kompis...
 
Den enda spikade kvällsplanen lyder som följer: Hemmagjord burgare, hemmagjorda pommes och hemmagjorda burgarbröd. Fint ska det vara!
 
Trevlig helg!
 
Maja.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: