majjaeriksson

En naturfotografisk dröm?

Kategori: Maja

Igår när jag och kameran var ute på en alldeles vanlig promenad hände något ovanligt. En pulshöjare faktiskt. Vi kommer strax dit.
 
"Grattis, du kom först över mållinjen!"
 
Jaa, jag kollade som vanligt mycket upp.
 
Och blixtrade på en fräsig svamp.
 
När jag kom ut på ett fält såg jag hur något sprang längst bort på fältet. Jag spände ögonen och såg hur det var en räv som jagade ett rådjur. Eller jag tror att det var räven som jagade rådjuret. De sprang mest runtruntrunt. Det var ett äkta skicka-din-film-till-Mitt-i-naturen-läge. Rådjuret hade en rådjurskompis, men hen bara stod där. Jag zoomade allt jag kunde, men fick tyvärr inte världens bästa bild. Men ändå.
 
Var detta en naturfotografisk dröm? Jo, det var det väl, men jag var också lite rädd att de skulle börja springa åt mitt håll och börja jaga mig med. Räven verkade så väldigt irriterande, jag hörde till och med hur den fräste åt rådjuret. Ett tag försvann dom in i skogen, men så kom de ut igen. När de upptäckte mig började dock alla stirra på mig och det blev lite läskig stämning nästan. Jag gick som en omväg runt dom och blev hela tiden paranoid och trodde att jag hade en räv efter mig. Haha. Här kan ni skymta hur den sitter i skogskanten och spanar. Suddig som tusan, men ändå.
 
Det började mörkna och det började kännas lite spooky där jag skyndade mig fram på andra sidan fältet. De "nerklippta" klöverblommorna gjorde det inte muntrare direkt.
 
Det var en speciell upplevelse. Synd att jag inte lyckades/vågade gå närmare. ;)

Idag är jag mellan kurser så att säga. Men, jag tänkte åka in till uni och köpa ett kompendium som jag behöver läsa lite i och passa på att besöka Linköpings city lite. Om ett tag. Först frukost.
 
Maja.

Kommentarer

  • Moa säger:

    Wow vilken spännande naturupplevelse, rävar är ju såå fina men jag undrar vad de sysslade med, hihi! :) Ha en fin dag fina du!

    2014-09-15 | 10:03:27
  • faster säger:

    åh va häftigt...o fina bilder!!

    2014-09-15 | 16:02:58
  • Freja säger:

    Coolt! Vilken grej! Jag tror dom lekte jage, bara sådär.

    2014-09-15 | 18:53:34

Kommentera inlägget här: