majjaeriksson

Gå, lyssna, flyga

Kategori: Maja

 
 
Tre från gårdagens promenad.

Jag är inte direkt flygrädd, men guppar det en del samtidigt som man inser att man sitter i en plåtkorv ovan molnen så är det klart att man kan bli lite skakig. Igår lyssnade jag på "Christer och Morgan rapporterar" i P3 (fast poddversionen) och fick höra två tips på tankar som kanske kan bota flygrädsla.
 
1. Luftgropar betyder inte att planet kommer att störta, groparna är som gropar i grusvägen eller vågor på vattnet. Ofarliga alltså.
 
2. Det är inte så farligt att flyga om man tittar på statistik heller. Faktum är att det är 18 gånger farligare att vara hemma i lägenheten än att flyga.
 
Japp, så sas det på radion iallafall! Jag kan förresten starkt rekommendera "Christer och Morgan rapporterar", de pratar om allt möjligt, högt som lågt, och är allmänt sköna. :)
 
Imorgon klockan 5 på morgonen skjutsar pappa mig och Philip till Linköping. Tåget går klockan 6 därifrån och sen går flyget från Arlanda till München klockan 10.30. Sen hänger vi i Tyskland till och med söndag helt enkelt. Ska bli så kul och spännande och mysigt! Det blir tyst här på bloggen i några dagar alltså, men rapport kommer på måndag! :)
 
Maja.

Kommentarer

  • Moa säger:

    Ha det så jättekul i Tyskland!!! :)

    2014-11-19 | 13:21:59
  • Freja säger:

    Shit vad fint Maja!

    2014-11-21 | 22:25:53
  • Maria Ekblad säger:

    Åh nedersta bilden med speglingen med paraplyet är så finurlig och fin!

    2014-11-23 | 22:24:40
    Bloggadress: http://dreamsof.se/

Kommentera inlägget här: