majjaeriksson

Fotofavoriter 2014, del 2

Kategori: Maja

Ja, jag kände att jag ville göra en del 2 på det här med favoritfoton från året som snart har passerat och jag tyckte att det blev bra att dela upp fotona i kategorier så det blir fallet även denna gång.
 
1. Foton på andra. Fotot på årets finaste balpar tycker jag nog mycket om just för att de är så fina. Men också för att jag tycker att det är svårt och läskigt att fota människor. Det är ett sånt stort ansvar och man vill ju att de på bilden ska tycka om bilden. När det gäller den här bilden är jag nöjd med att de är placerade under ett träd så att vi slapp bråka med direkt solljus och jag är nöjd med att jag lyckdes fånga när Ellen kollade upp så fint på sin Per.
 
Denna bild på Philip är en av mina absoluta favoritbilder på honom. Vi befinner oss på en brygga. Han står upp och fiskar och jag ligger ner på rygg på bryggan. Jag tycker att det är fint hur man anar olika nyanser där uppe i himlen och jag tycker att han är så himla fin bara. Såklart.
 
2. Dimma. Nedan följer två foton som faktiskt är från samma morgon. Nämligen den tredje februari. Dimma är väl ungefär lika fotovänligt som små gulliga lamm. Jag älskar att smyga omkring i dimma med kameran i högsta hugg. Ja, jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag tycker mycket om de två bilderna nedan.
 
 
 
Maja.

Kommentarer

  • mormor säger:

    Favoritbilder 1) bild 1, 2) bild 4!
    Kram

    2014-12-22 | 08:33:54
  • faster säger:

    fantastiska bilder!!

    2014-12-22 | 10:28:44

Kommentera inlägget här: