majjaeriksson

Var bor jag?

Kategori: Maja

På mitt nattduksbord just precis nu:
Ett skrivblock (ett måste i närheten av Maja),
boken Alltings början av Karolina Ramqvist (jag tror jag återfått läslusten),
novellen De blå skorna av Linda Olsson (en av novellerna jag fick hem på posten, den jag inte har läst än),
pågående stickning (som ska bli en halsduk till vintern) och
en nåltovad blomma som min lillasyter gjort till mig
 
Min boendesituation är lite luddig just nu. Det går inte att bo ute i stugan längre då det är alldeles för kallt där. Tyvärr. Mitt officiella rum är nu det blå rummet på nedervåningen. Jag är alltså tillbaka i mitt allra första Sonnorpsrum. Men jag gillar det inte så mycket. Inte varje dag iallafall. Men då har jag sån tur att jag får sova bredvid min lillasyster på övervåningen, hon har liksom två sängar kan man säga. Så där hittar ni mig oftast på natten. Men tanken är att jag ska få ett eget, nytt rum, som jag ska trivas i varje dag och natt. Halva "snearummet", den delen som faktiskt inte är så sne, ska bli mitt rum. Tror det kan bli super faktiskt!
Sen är ju tanken såklart att jag ska flytta hemifrån någon gång om inte allt för länge. Men det finns ju plats här hemma och jag trivs ju här och dom verkar ju stå ut med mig så jag tänker att jag kan stanna lite till.... ;)
 
I eftermiddag ska jag åka till Norrköping tillsammans med lite släktingar för att fira storasyster Lisa som nyss fyllde år. Det ska bli rackarns trevligt och jag tror allt att kameran åker med. Det är en sån dag.

Ha en fin lördag!
 
Maja.

Kommentarer

  • Moa säger:

    Vad mysigt!
    Jag tror att sneda rummet blir ett mysigt Majarum! Det är viktigt att man trivs där man bor :)

    2012-09-30 | 18:27:00

Kommentera inlägget här: