majjaeriksson

Du ser väl vad det är?

Kategori: Maja






Tre fönster från däckfabriken.

Det är lite (läs: mycket) roligt det här med bilder. När jag visade den nedersta bilden på projektorduken så kom det upp olika versioner av vad personer i klassen först tyckte att den föreställde. Ett "förslag" var att det var ett plastgolv, i ett hörn av ett rum och att någon hade börjat riva bort golvet. Ett annat var att revan i mitten av bilden istället var en glasskärva eller en pappersbit på ett bord. När jag förklarade och sa vad det var förstod de naturligtvis och såg det jag såg, men det är kul det där hur det är så självklart för mig som har tagit bilden vad det föreställer!

Och för er som inte förstår bilden: Det är ett fönster som är täckt av papperspapp eller vad det kan heta och detta papper är lite trasigt. Det är väl självklart eller?

I eftermiddag tar jag tåget till Östergötland, för att återkomma till Småland på torsdagmorgon. För att åka tillbaka till Östergötland på fredageftermiddag. Men ni vet vad man säger, det kan hända mycket på tågstationer, speciellt Nässjös och Mjölbys! ;)

Maja.

Kommentarer

  • mormor säger:

    Klart man såg vad bilden föreställde!



    Oj,oj vad fina bilder. Platsar i MVT tycker din gamla mormor.

    2012-01-24 | 18:08:09

Kommentera inlägget här: