majjaeriksson

Livet och bloggpaus

Kategori: Maja

För det mesta tycker jag att livet är härligt nu. Jag trivs mycket bra här på Söris nu och det känns jobbigt och ledsamt att det snart blir sommarlov och att det jag har haft här snart blir ett minne. Men fint att det blir ett fint minne, ioförsig. Jag jobbar med att vända saker till det positiva! Och se det bra liksom, det borde ni prova! Det finns där även när det mesta känns träligt och svårt! Men nu njuter jag som sagt av livet. Vi har det rätt slappt här. Jobbar inte så hårt, äter mycket. Och man har tid att liksom analysera livet samtidigt som man har tid att skita i framtiden och dåtiden och leva nu! Jag gillar't!

Och det känns så himla bra att jag har fått sommarjobb. På Platen vet ni. Superduperbra! Och min jobbarkompis kommer vara min fina vän Moa, så obeskrivligt bra!

Och jag känner mig inte så bloggig. Tror jag tar en bloggpaus. Vet inte hur lång. Har verkligen ingen aning hur lång. Och jag vet inte riktigt varför. Egentligen.

Men vi hörs! Tack för att ni kollar in här, ni trogna små läsare, jag tycker om er!

Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Vad härligt du skriver om livet! Härligt att du fått ett så fint år! Ta du en paus Maja, det är du värd, men självklart blir man ju lycklig om du kommer tillbaka till blogghumöret snart igen, du har ju en såå fin blogg! ;D

    2012-04-03 | 09:57:24
  • mamma säger:

    Allt har sin tid. Men jag har ju den stora förmånen att få höra och se vad du tänker och upplever ändå, hoppas jag. KRAM på dej!

    2012-04-03 | 19:32:06
  • faster säger:

    :(kommer bli ett hål i min blogg lista men jag har ju turen o vara släkt med dig så jag får väl hålla till godo med det:))skämt o sido ...kommer sakna dig såklart o alla dina fina bilder!!!o kloka ord!!!kraaam

    2012-04-03 | 21:35:47
  • mormor säger:

    Klart att du ska ta en paus om du känner så, men oj---saknaden kommer att blir stor. Jag ser alltid fram mot din blogg



    Men...vi hörs ju ändå, så det så...

    2012-04-03 | 22:20:50
  • Moa säger:

    Vad härligt du skriver om livet! Jag blir glad, du är så klok! :) Att vända saker till det positiva är helt klart min melodi, och jag ska träna på att leva i nuet, som du också gör. ;)

    åå vad jag kommer sakna din blogg, men hoppas att blogghumöret kommer tillbaka, snart... väldigt snart...typ imorn.. Nä vars, känner du för en paus ska du självklart ta en paus, så lång som du känner för! KRAM

    2012-04-04 | 09:11:30

Kommentera inlägget här: