majjaeriksson

Ett stycke stickad börs, en tanke/mysdröm och en fotouppgift

Kategori: Maja

Hej, idag har jag stickat en börs!


Den blev fin tycker jag! :)

Och sen tändes en liten tanke/mysdröm inom mig! Moa och jag har pratat om att vi skulle ha ett café tillsammans. Ett mysigt café med gottigott och mysimys. Och tänk om man även skulle ha lite oätlig försäljning på cafét. Jag tänker stickade och virkade saker, foton, vykort och annat småfint och kul. Som man har gjort själv liksom! Vore inte det helmysigt!? Svårt att leva på förstås... Men man kan ju bli rik först, av något annat, och sen ha det där mys- och försäljningscafét. Ni skulle väl komma? ;)

Och nu håller jag på och klurar på något annat kreatvit. En uppgift som vi fick i Stockholm förra veckan var att ta en bild av ett fotografi på Fotografiska som vi sedan, hemma, skulle göra en egen fotografisk tolkning av. Jag fotade denna skapelse:


Det vi ser är alltså ett övergivet ägg som ligger på sprucken jord. Och i bakgrunden ser vi den torra marken sprida ut sig, hela vägen till horisonten. Fin och sorglig!

Och nu ska jag få till ett fotografi som är inspirerat av detta... Klurigt värre tycker jag, men jag har lite idéer som snurrar i huvudet! Om ni får se resultatet sen? Det kan ni lita på!

Ha det gött!

Maja.

Kommentarer

  • faster säger:

    åh cafe...så mysigt...jag kommer:)

    2011-11-02 | 18:44:07
  • Moa säger:

    Jag gillar din tanke/mysdröm! :)

    2011-11-02 | 21:30:28
  • mormor säger:

    Klart jag kommer---fika är ju min grej,som du vet. Handla något fint kan jag väl också göra. Mormor

    2011-11-03 | 23:06:12

Kommentera inlägget här: