majjaeriksson

Tvångstankar

Kategori: Maja

Lider ni av tvångstankar? Jag har vissa grejer sådär som jag måste göra, eller måste och måste, men det känns mycket bättre då liksom.

1. När jag duschar, oavsett om det är där nere i badkaret eller här uppe i min dusch, så måste jag dra för duschdraperiet ordentligt. Så att jag inte ser ut. Helst liksom klistra det mot väggen. Jag vet inte varför. Det är ju inte så att det har varit någon där untanför och kikat in någon gång. Då vore det ju mer en vettig sak att göra, en viktig åtgärd liksom. Men nu är det inte så. Men ändå måste jag ha helt helt stängt in till duschen. Skumt va!?

2. Den andra saken är att jag måste veta var fjärrkontrollen är när jag ser på film eller tv. Ellen och jag har en myshörna här uppe, den är jättemysig och består av massor med kuddar och filtar och så. Så ibland händer det ju att fjärrkontrollen liksom försvinner i alla lager av mys. Det klarar inte jag. Jag måste se fjärrkontrollen och som att man skulle behöva ha den i panik under filmen så måste jag ha den inom synhåll och jag kan liksom börja leta efter den mitt i en film även fast jag inte behöver den just då. Visst låter det knasigt!?

Tur att de inte direkt begränsar mig i vardagen iallafall. Men Ellen brukar inte riktigt gilla att jag vänder uppochner på myshörnan mitt under en spännande film. ;)

Maja.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: