majjaeriksson

Gräsklipparereflektioner och Dagens Cooling

Kategori: Maja

Hejsan hejsan,

missa inte inlägget före detta! Jag hade en mysig valborg och jag är faktiskt stolt över att jag lyckades fånga fyrverkerierna på bild! :)

Men nu över till nutid, eller iallafall nästan. Idag har jag klippt gräset. Iallafall framsidan. Det finns ju gränser liksom. ;) Det var ganska klurigt faktiskt. Och om någon frågar om gräsklipparen går av sig själv eller inte så vet jag faktiskt inte vad jag ska svara för ibland tyckte jag att den liksom gick framåt av sig själv, men ibland var det så tungt så tungt. Men jag var ganska duktig faktiskt. Sen att det ibland blev lite mer jordfräs än gräsklippare och att jag gjorde mer glada gubbar/korvar än liksom raka fina fotbollsplansstreck, det är ju faktiskt en helt annan historia. I det stora hela gick det som en dans!

Och nu över till... Dagens Cooling. Mina damer och herrar...

ZEDIN!






Motivering: Man skulle kunna tro att Zedin är Dagens Cooling för att han 1. Stavar sitt namn med Z. 2. Har en syster som heter Zäta. Eller 3. Gjorde en snyggt hopp imorse. Men nej, Zedin är Dagens Cooling för att han har en cool läppfläck. Konstigt nog missade jag den igår och när jag fick se den idag blev jag helt kär. Så himla gullig, charmig och framförallt cool! Grattis Zedin, du är Dagens Cooling!

Hihi. Nu önskar jag er en jättebra avslutning på helgen och även en bra början på veckan! Jag, personligen, ser framemot veckan som kommer och hoppas att ni kollar in någon dag igen, kanske på onsdag, för att höra hur det gick hos frissan, eller redan imorgon för en optikerrapport. Om inte det lockar så händer det spännande saker på torsdag, då jag ska besöka en folkhögskola och bli utsatt för diverse rundvandringar, prov och intervjuer (!) och i helgen då det blir en liten mysig resa med girlsen i släkten! Så... vi hörs! :)

Maja.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: