majjaeriksson

Jullov och knäck och... flumm

Kategori: Maja

Detta är ett tidsinställt inlägg. Det betyder att när detta pluppar upp på bloggen sitter inte jag vid min dator och klickar på en knapp. Jag har alltså förberett.

Jag har inte jullov NU när JAG skriver detta, men när DU läser detta så har jag jullov. Alltså ljuger jag endast för mig själv NU:


Vad rörigt detta blev... Jag skulle bara låtsats att detta inte alls var tidsintällt utan som de flesta andra inlägg helt vanliga... Jaja. Hoppas att ni har överseende...

I måndags kokade jag knäck. Den blev för mjuk och kolan jag gjorde blev för hård. Men jag är glad ändå.




Gött!

NU, som i när DU läser detta, vet jag inte riktigt vad jag gör... Vilket superinlägg detta blir känner jag... Jaja. Jag skriver igen... eller det ramlar iallafall in ett inlägg till på torsdag. Kanske. Eller ikväll redan. Eller? Ingen vet.

Ha det bra bara!

Maja.

Kommentarer

  • faster säger:

    mmm gött me knäck du...August o jag gjorde knäck igår o det var längesedan jag gjorde det...men den blev klart godkänd...O nu har äntligen August me lov..som han längtat:)

    2011-12-22 | 11:13:35
  • Moa säger:

    Vilket härligt och stundtals lite förvirrande inlägg. Grattis till jullovet och hoppas att kolan och knäcken smakar bra, det tror jag att de gör! ;)

    2011-12-22 | 17:19:07

Kommentera inlägget här: