majjaeriksson

Fina får

Kategori: Maja

Hej, jag vet att det blev lite tokigt när jag avslöjade detta sist men... detta inlägg är också tidsinställt. Det beror på att jag var bloggig ikväll (ikväll för mig, tisdag den 20:e december för er). Så jag körde på lite.

Något annat jag fixat med nu är redigering. I måndags gjorde jag inte bara knäck förstår ni, nej, jag fotade också våra fina får. Och nu (när är nu egentligen?...) trixade jag lite med fotona och upptäckte att det blev mycket fint om man använde effekten Sepia och ökade kontrasten i bilderna. Det blev jättefint tycker jag.
Kolla:











Jag gillar't!

Det är bra att jag kan blogga av mig så här utan att det blir en bomb och splash på bloggen på en och samma gång liksom. Men nackdelen är att vi kommer lite efter med det jag gjorde (kommer att göra, för mig...) onsdag och torsdag... Men det kommer, kära ni, var inte oroliga. Jag löser detta. Jag löser allt. Jag är en problemlösare. Och jag tror helt ärligt att jag blev lite konstig av det dära Perfix colourless fixative (något starkt medel som jag nyss sprayade på mina krokiteckningar för att de ska bestå och kunna bevaras).

Eh... jupp, tjaba då! :)

Maja.

Kommentarer

  • faster säger:

    Så fina kort...hm vi i Älvan skogen kanske skulle ha ett får el två:)

    2011-12-22 | 11:11:34

Kommentera inlägget här: