majjaeriksson

otur med kollektivtrafiken och lockhårig lillasyster

Kategori: Maja

Hej.
Idag har jag varit i Örebro. Det gick fint. Tills jag skulle åka hem. Förra gången jag var i Örebro så hade jag tur. Då trodde jag att jag skulla vara hemma halv åtta, men vi slutade tidigare och jag hann med bussen och hann med det tidigare tåget, så jag var hemma halv sex. Idag var det tvärtom. Nästan. Vi slutade tidigare idag också och då trodde jag att jag skulle hinna med tåget och vara hemma halv sex. Men jag missade bussen från universitetet och tänkte då att jag kanske hinner med tåget ändå om jag går snabbt och småspringer lite. Så det gjorde jag, i ungefär 3 kilometer. Jag höll koll på klockan hela tiden. När det var tio minuter kvar tills tåget skulle gå så började jag bli riktigt stressad och när det var fem minuter kvar så insåg jag att jag kanske inte skulle hinna ändå. Men jag fortsatte i samma takt. Jag kom fram till centralen exakt när tåget skulle avgå. Och då såg jag det, tåget alltså, det åkte iväg, utan mig. Så jag fick åka hem nästan två timmar senare. Usch, då var jag inte glad!

När jag kom hem till Sonnorp, mellan halv åtta och åtta åt jag lite och så åkte Ellen och jag till Charlottenborg och Lisa och Matheus lägenhet. De är nämligen i Växjö så vi har fått uppdraget att ta hand om Viggo lite. Så nu är vi här. Ser på tv, surfar och förundras över vilken vilding Viggo är (Lisa och Matheus; Eran kanin puttade undan kartongen och smet ut till köket i en jäkla fart!)

Just det, här kommer bilder från igår när Ellens hår genomgick en förändring:

Det är inte varje dag lillasyrran ser ut som en tant, men kolla här:


Bort med spolarna:


Klart!


Dock är det inte sådär lockigt när det är torrt, men fint är det allt! Hon är så fin min lillasyster! <3

Det var nog allt för idag ni! Vi hörs imorgon igen!

Maja.

Kommentarer

  • Moa säger:

    Vilken jädra otur med tåget!! Det är såå retligt när man ser det åka mitt framför näsan på en! Men det lät som att du fick ett bra avslut på dagen iallafall!

    Ellen vart superfin i håret! Hon är så söt hon! :)

    2010-09-22 | 14:02:53

Kommentera inlägget här: