majjaeriksson

Öret vettu

Kategori: Maja

Hej. Nu är jag hemma efter första dagen i Örebro. Jag ska berätta för er hur det har gått... NU:
Jag gick upp klockan fem. Hämtade Moa strax före sex. Åkte iväg med tåget 6.17 och anlände till Örebro 7.37. Tog liiite frukost där på centralen och tog sedan bussen till universitetet 8.11 (fast den kom typ tjugo över!). Anlände till universitetet och hittade salen. Och så satt vi där och myste. Jag var glad att jag hade Moa med mig, hon dämpade min nervositet som inte blev så farligt hög(?). Vid kvart över nio började jag. Vi skulle varit 13 i gruppen sa läraren men vi var bara 8... lite skumt, men rätt mysigt tycker jag. Läraren pratade lite och vi fick presentera oss och så. Sen fick vi veta att vi skulle ha ett grupparbete, vi fick välja på 4 ämnen. Som vanligt kände jag att alla ämnen verkade intressanta! (Så har det alltid varit på svenskan, alla andra har alltid tagit bort ämnen som de ABSOLUT inte vill jobba med, men jag har alltid kännt att allt känns bra och kul.) Så jag valde ett ämne och hamna med en tjej som heter Malin, hon verkar trevlig. :)
När vi fick gå nån gång före 11 så kände jag mig nöjd och lättad (jag hade såklart varit rätt nervös innan). Så då traskade jag och Moa in till centrum (jag hittade!) och åt lunch och strosade omkring och satt på en bänk och så och sen när vi skulle hitta till tåget så gick det också bra!
Det har varit en bra dag helt enkelt och nu ska jag tillbaka på onsdag igen! :)
Och just det: TACK MOA FÖR ATT DU FÖLJDE MED!!!

Maja.

Kommentarer

  • mormor säger:

    Grattis till en lyckad dag!



    Roligt att du är nöjd.



    Kram mormor

    2010-08-30 | 21:36:59
  • Moa säger:

    Tack själv!! Jag hade jätteroligt hela tiden, jag slapp ju vara nervös, fast jag tycker inte du verkade nervös!? ;) Och det var kul att se din nya balla skola, hoppas du kommer trivas där! Vi hörs! KRAM

    2010-09-01 | 11:41:36

Kommentera inlägget här: