majjaeriksson

Ett brustet schema och mina älskade bönder

Kategori: Maja

Hej. Idag var det skola mellan 8 och 13.20 som gällde. Först ut var matte c i 2 timmar. Vi håller på med, för mig, svåra saker så man hinner ju inte räkna så där jätte många tal. Men när jag trodde att jag hade nått botten idag så klarade jag plötsligt ett tal, vilket såklart gjorde mig glad. Geografi next, vi har fått varsin liten stad och med hjälp av endast en kartbok ska man beskriva platsen så mycket man bara kan. Rätt kul tycker jag. Efter geografin var det samhäll, då vi läste om rashygien. Uppgiften var att försöka dra paralleller till dagens samhälle, lite suddiga instruktioner där va. Efter samhällen var det lunch, fiskburgare (=helt okej.) Och sist på schemat: naturkunskap och labb. Det gick väl inte prima ballerina, men man gör ju sitt bästa. På tal om schema så hände det en hemsk sak idag. Mitt schema gick sönder, rätt av på mitten.

Jag visste att det skulle ske, men att det skulle gå såhär fort kom som en chock. Usch, blir lite illa till mods bara jag tänker på det. Haha ;)

När skolan var över var det dags att åka hem. Jag ringde då pappa för att jag ville ha skjuts hem. Men det var inte pappa som svarade utan hans arbetspolare. Av honom fick jag veta att pappa var på konferens, sen så frågade han om han kunde hälsa något till pappa, varpå jag svarade: "Ingen fara, hej då!" Vart kom det ifrån? Jag tror inte ens man säger så i det sammanhanget (ingen fara!?!?) Jaja, det var bara att börja traska hemåt. Så jag gick så fort mina små ben bar mig, vilket inte var så fasligt fort.

Himlen var grå och det blåste rätt mycket, men det regnade inte och vilken tur då att huvudsaken för promenerare är just oregn. När jag hade 100 meter kvar och precis ser huset så ringer såklart pappa och säger att konferensen är slut. Trevligt, kan man ju tycka, men i det läget hjälpte det ju inte mig så mycket. Men jag fick mig en 50 minuters promenad i oregn helt gratis, så va tusan!

När jag hade nått hemmets varma famn så var det plugg som gällde. Jag pluggade projektarbete och kände mig rätt duktig. Efter det var jag inte riktigt lika duktig. Om jag skulle sammanfatta min eftermiddag och kväll med 3 ord så skulle det lyda: Tv, tv och.... tv. Jag kollade på That 70's Show, Förkväll, Halv åtta hos mig och Bonde söker fru. Mysigt? Ja. Duktigt? Nej. Men jag bara måste säga att jag älskar Bonde söker fru. Det är ett så mysigt program tycker jag och ni ska höra hur jag lever mig in i det. ("Va? Vad sa hon?" eller "Skicka hem henne, för tusan, jag hatar henne!" eller "Ja, prata med henne, ni passar ihop!") Hahah, ja jag älskar't och erkänner't. Hihi.

Ta hand om er och jag lovar att ni inte ska få en så här detaljerad beskrivning av min dag på länge nu. Haha.

Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Låter som en bra dag! Bra att du tar det lugnt med plugget tycker jag, det finns viktigare saker i livet, t.ex. Bonde söker fru;)

    2009-11-26 | 16:26:43
  • Lille säger:

    JAG ÄLSKAR BONDE SÖKER FRU <3 bästa programmet eveeeeer!

    2009-11-26 | 17:01:33
  • Moa säger:

    Åh man blir ju varm ända in i hjärteroten av din blogg!!<3

    Tragedin med schemat var väl ändå ganska väntat, mitt gem kanske inte hjälpte så bra? Men det var ju lite sorgset, men som sagt en världslig sak... ;)

    Haha, jag gillar din konversation med arbetskamraten, och det var nog en ny fras i det sammanhanget, men det var ju trevligt iaf, och tur att det var "oregn" på hemvägen!!Hihi!

    //En som GILLAr din blogg!!!<3

    2009-11-28 | 19:04:43

Kommentera inlägget här: