majjaeriksson

Hos mormor och morfar

Kategori: Maja

Jag är som skrivet hos mormor och morfar. Ellen och jag har lagat mat här idag, för det var en rätt som vi inte hann med i St.Anna. Nu så håller mormor och Ellen på med Ellens hår som ska permanentas, det blir spännande som bara den det! Morfar kollar på tv och jag har ägnat en hel del tid här vid datorn. Internet hemma går inte på långa vägar så fort som här. Men tur är väl det, för hade det gått så här fort hemma så hade jag missbrukat internet mer än vad jag gör i nuläget. ;)

Jag har iallafall beställt kort nu, 82 stycken blev det och för de blir det att betala endast 29 kronor som är portot, tack fuji! Jag längtar redan tills det att korten ligger i brevlådan (ca 3 vardagar) för då blir det att klistra in i albumet. Som tur är så är inte alla 82 kort mina, för hur kul det än är med kort hade det kanske varit lite halvjobbigt att sätta in så många kort. ;)

På tisdag börjar skolan och det känns väl sådär i dagsläget. Men det blir nog bra så fort det sätter igång och man kommer in i rutinerna igen. Jag är nöjd med mitt sommarlov. Jag har gjort det jag har velat göra och varit med de personerna jag vill spendera mina dagar med. Och jag finner ingen anledning att klaga på vädret, vädergudarna lär ju inte läsa min blogg ändå. ;) Så, sammanfattningsvis: Jag är nöjd med mitt sommarlov, jag har inget att klaga på! :)

Får se när nästa inlägg trillar in, you never know. ;)

Maja.

Kommentarer

  • lille säger:

    tack sötnos, din blogg är minst lika bra att läsa<3!

    2009-08-16 | 14:56:13
    Bloggadress: http://isheden.blogg.se/
  • faster säger:

    Härliga bilder,vi kan inte heller klaga på sommaren men lite skönt är det allt att skolam sätter igång imorgon för A!km

    2009-08-16 | 18:42:07
  • Moa säger:

    Det låter bra det! Men man vet aldrig med dom dära vädergudarna... ;)

    2009-08-17 | 16:17:12

Kommentera inlägget här: