majjaeriksson

Spring

Kategori: Maja

Onsdag. Första april. Jag har inte blivit lurad. Det känns väldigt bra. Jag hatar att bli lurad. Jag har inte ens lurat någon. Jag tror inte att det är min grej. Jag har nog inget pokerface.

Idag har jag varit i skolan mellan 8 och 14.30. Uppsatsskrivning 8-11, Lunch, Historia 11.55-12.40, Matte 12.50-13.30 och Italienska 13.40-14.30. Jag hoppas uppsatsen blev någorlunda bra. Grejen är att jag kände mig nöjd när jag hade skrivit kladden, men när jag skrev rent och läste igenom det så var jag inte alls lika nöjd, skumt.

Idag har jag ridit. Pappa gick och mamma åkte vagn bakom Caputte. Och vilket väder det var alltså, hallelulja, solen sken och blåsippor och tussilago lyste på marken, underbart. Nu måste väl våren vara här för att stanna!?

Imorron blir det en kort skoldag. Bara 9.10-12. Det enda vi ska göra är att lyssna på projektseminarier. Skönt. Slappt. Segt. Kan bli lite jobbigt. Jag ska passa på att rida imorron igen eftersom både jag och mamma slutar tidigt. Jag måste också se till att städa lite här, det ser förskräckligt ut, saker precis överallt. Sen måste jag kolla upp det där med kläder och väska m.m. det är ju London som gäller på lördag. Jag vet att ni är avundsjuka. ;)

På fredag blir det nog Kajsa hoppas jag. :)

Maja.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: