majjaeriksson

Ett minus och ett plus

Kategori: Maja

God morgon!
 
Jag undrar bara vad jag har gjort för att förtjäna en förkylning lagom till denna varma junihelg? Va? Jag tycker inte att det var särksilt schysst alls faktiskt. Halskänningarna som jag kände av för ett par dagar sedan blev visst något och nu sitter jag här med kroniskt snor och halsonthosta.......
 
Igår lämnade jag inte läggan förrän efter klockan 16. När jag gick ut insåg att det var väldigt varmt och att det var folk, bilar och cyklar överallt eftersom cykelveckan skulle inledas. Anledningen till att jag gick ut var för att möta Moa vid tåget. Fina bästa Moa som alltid varit och är hela mitt livs stora jäkla plus.
 
Vi promenerade in till stan ackompajerade av en trumpetnisse på en stor båt.
 
Och så köpte vi picknickgott på affärn. Vi hade ett tag en tanke på pizza, men att vi tillslut valde picknickplock blev vi oerhört nöjda med. Picknicken hade allt vi kunde önska. Ja, och så lite jobbiga fiskmåsar och en släng av någon förkylning då. Fiskmåsar kanske skulle förtjäna en släng av någon förkylning då och då? Har du tänkt på det, du där uppe? Va?
 
Vi slog oss ner i stadsparken och mitt i cykelveckan. Det var människor att titta på och speakerröst och livemusik. Det var mycket trivsamt att sitta där.
 
 
 
Och när vi packade ihop för att gå hem så spelade live-bandet vår låt. Jajemen, Moa och jag har faktiskt en låt. Det var fint och kändes som att det var meningen på något vis. Som att bandet visste att vi satt där, att det var våran låt och att jag behövde höra den just där och då.
 
Ob-la di, ob-la-da, life goes on, bra
La-la, how the life goes on
 
Tack världens bästa Moa!<3
 
Maja.

Kommentarer

  • Mormor säger:

    Härligt med en bra kompis👍😉🍀👏🏻

    2018-06-09 | 17:08:27
  • Freja säger:

    Majset o Moset alltså! Ni är så fina!😍

    2018-06-09 | 21:42:07
  • Moa säger:

    Wow! Tack bästa Majset! Så härligt att få vara ”hela ditt livs stora jäkla plus”! Det värmer i hjärtat❤️ Tack för bästa kvällen och vi ses snart igen! Krya på dig!!

    2018-06-09 | 22:15:36

Kommentera inlägget här: