majjaeriksson

Thinking about you

Kategori: Maja



Snygg bild va!? Tycker du att den är väldigt, otroligt snygg så tycker jag att du kan slå upp sida 24 i Motala Tidningen idag och klippa ut den! ;) Haha. Japp, mormor skickade in den här bilden på Hedda, Ellen och mig till tidningen, kul! :)

Maja.

Gå på zoo, gå på zoo, gå på zo zo zoo

Kategori: Maja

Vi hade en trevlig dag på Kolmården igår så här kommer lite bilder:

















Man blir aldrig för gammal för Kolmården!

Maja.

Söndag

Kategori: Maja

Idag har jag solat, badat och övningskört. Jag har även spelat yatzy med Lisa, Matheus och Ellen. Det gick inte bra. Trots att vi spelade två gånger lyckades jag komma sist båda gångerna, inte min yatzydag med andra ord. Men sola, bada och köra bil har iallafall gått vägen, och det är väl desto viktigare än ett fjantigt spel. ;)

Maja.

Fredag

Kategori: Maja

Godkväll
Sitter med datorn i vardagsrummet och läser lite bloggar. Det är många som skaffar blogg i dessa tider, det är trevligt tycker jag. Sen varierar det ju från blogg till blogg hur intressant det är att läsa, men alla är charmiga på sitt sätt och de flesta faller mig i smaken.

Idag har kusin Hedda åkt hem till sig efter en vecka här hos oss. Då hon har bott här har Ellen och hon haft mitt rum - för att det har två sängar - medans jag har delat Ellens rum med Skalman. Men i natt blir det jag som flyttar upp till övervåningen igen. Det kommer nog bli lite tomt här efter Hedda, men man vet aldrig, hon kanske kommer tillbaka!

Inom en snar framtid, preliminärt tisdag, blir det Kolmården med mamma, pappa, Ellen och Moa, det ska bli roligt!

Fick förresten beställda foton idag, har redan börjat limma in i albumet men inte hunnit klart riktigt. Dock har det gjorts en liten upptäckt, som jag inte ser som glädjande. Jag använder nämligen mitt album åt fel håll, den fina guldkanten som pryder albumet på endast en sida befinner sig på baksidan och det måste vara fel. Jaja, mamma sa tröstande att "det är ju lite kul", jag delar dock inte hennes uppfattning om den saken, men kanske gör jag det när jag är nittio och sitter och njuter av gamla foton i min gamla fåtölj. Eller kanske inte, den som lever får se helt enkelt. 

Nu ska jag laga mat.

Maja. 


Torsdag

Kategori: Maja

Idag har vi hälsat på farmor och farfar i deras sommarstuga. Sen vidare till blåbärsskogen, så nu är det förrådet påfyllt igen, härligt! :) Efter det vidare till Ulfåsa möbler där mamma köpte en korg och vi lite färg. Innan vi anlände hem åkte vi förbi Sveakiosken där vi köpte varsin glass. = Min dag så här långt. :)



Maja.

Måndag

Kategori: Maja

Jag har blivit lite fotogalen, jag tar kort på det mesta nu för tiden, men det är kul att ha, att kolla på, någon tråkig dag. Jag beställde kort på fuji igår, 12 kort, 9 kronor gick det på, det är sant! Otroligt billigt! Fram till den 23:e är det portofritt så det är extra billigt just nu. Ska nog beställa fler bilder innan 23:e tror jag. :) Jag vill ju fylla albumet med bilder! :)

Idag har vi varit i Karlsby en sväng, tänkte därför, passande nog, bjuda på lite bilder just därifrån.









Sådärja. Tiden, som inte var så värst långvarig, i Karlsby idag bestod av bad, fiske och blåbärsplockning.

Ha det bra.

Maja.

Lördag

Kategori: Maja

Har varit på IKEA idag. Fler än vi hade valt att åka dit idag. Men det var trevligt. Vi spang också igenom Ikano-hudet där jag köpte Twilight, spännande. Rekommenderad från 15 år stod det på baksidan, jag lär ju behöva ha en kudde i beredskap så jag kan täcka ansiktet, haha. Vi köpte också pennor som man målar på textil med så nu har jag målat två örngott som jag ska ha till prydnadskuddar i mitt rum. Jag skulle vilja måla om i mitt rum, men jag vet att jag inte skulle orka, jag skulle bara bli arg och trött på't. Så, det får bli i nästa liv.

Här kommer bilder på mina örngott:





Båda har ljusgrön botten och nummer två råkar vara ostruken, personlig orsak (jag orkade bara en).

Vill passa på att tacka för att ni som läser läser och att ni som kommenterar kommenterar, thanks. :)

Maja.

Torsdag

Kategori: Maja

Tisdag, onsdag och torsdag blev tre härliga dagar. Jag bjuder på bilder så får ni själva se! :)

Tisdag:






Onsdag:




Torsdag:




Ja, ni ser ju själva. Jag vet, det har inte varit tipp topp sommarväder, men va tusan, sommar betyder bada och det säger ju inget om vädret, right?

Maja.

Måndag

Kategori: Maja

Idag har jag träffat Anneli. Det var mycket trevligt. Tog en macka på stan, köpte nya kalendrar och pratade av oss det som hade hänt sen sist. :) Jag hyrde även Harry Potter och fenixordern - för att friska upp minnet inför bion på torsdag då det blir Harry Potter och halvblodsprinsen på bio - så den ska jag och syrran se ikväll samtidigt som vi mumsar på chokladbollar.

Fint väder var det idag med, men nu regnar det igen...

Imorron blir det Lollo-lump och chaabo-Kajsa. :)<3




Maja.

Bubbles

Kategori: Maja







Maja.

Funderar på...

Kategori: Maja

...vad jag ångrar/inte ångrar...
...kommer inte fram till någonting... 

Maja.

Fly, fly away

Kategori: Maja

Lollo åkte precis hem. Har spenderat dagen så här långt med henne. Vi började med en fika på stan, gick sedan där en runda för att efter det åka hem till mig. Vi hälsade på katter, kaniner och en sköldpadda, åt sedan lite och kollade sedan på gamla bilder. Vi kom båda överens om att vi måste ta mer kort, det är så himla roligt att ha. Så fort man kollar på bilder så bubblar minnen upp i huvudet, det är härligt! Men nu har Lollo som sagt åkt hem och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det ösregnar ute, har regnat hela dagen. Jag vill att det fina vädret ska komma tillbaka. Jag kom på idag att jag inte har badat i Sverige i år än, och det är den 11 juli idag, skandal!
Jag måste nog skapa en soldans!

Maja.

That's who I'm

Kategori: Maja

Så typiskt mig att logga in på bloggen, bara för att kolla om det är något nytt och sedan logga ut för att upptäcka att jag visst hade lust att skriva. Jaja, här är jag nu, igen, med ett nytt inlägg, igen. Jag gillar att skriva och jag gillar att ni läser min blogg, ni som gör det.

Idag har inte varit en så händelserik dag, som de flesta andra dagar alltså. Men det är väl så det ska vara på sommaren. Det som har hänt är att mamma och jag var på återvinningen och kollade lite, mamma letar efter en tvbänk, för hon är inte alls nöjd med den vi har, men problemet är att hon inte är nöjd med någon annan bänk på denna planet heller. "För lång." "För djup." "Nej, inte svart." "Frågan är om man kan måla på den där glansiga ytan." Så idag sa jag det: "Du får nog snickra ihop en egen tvbänk." Haha, seriöst, jag tror inte ens hon vill ha en ny, hon vill bara leta efter en och i samma veva reta mig lite, vilket hon har lyckats med. På hemvägen köpte mamma och jag glass, och det om något hör ju till sommaren. Och plötsligt var jag inte så besviken över att vi än en gång åkte hem utan tvbänk, jag menar, jag fick ju glass.

- Inget planerat inför imorron.
- På fredag skulle nog mamma, jag, Ellen och mormor åka någonstans tror jag.
- På lördag blir det Lollo.
= Härliga dagar i sikte känner jag!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa, Flyga drake, har inte kommit så långt än, men så här långt är det en bok som faller mig i smaken. :)

Maja.  

Du ser inte ut som du

Kategori: Maja

Tisdag. Det var värst var tiden gick fort nu då. Men det gjorde den i Spanien också, förutom den sista dagen när vi väntade på att få åka hem, då kröp tiden framåt i sakta mak, så typiskt. Först var det skönt att komma hem till Sverige och allt vad det innebär, men nu efter några dagar här känner jag att längtan tillbaka till Javea, huset, poolen och människorna där har nått mig. Nu finns det inte mycket planer för resten av sommaren, men vi har St.Anna 7:e-14 augusti. Det ska bli kul, det är ju en klassiker liksom, en tradition som började för ca. 10 år sedan skulle jag tippa, så det vill man inte missa.

Vädret idag verkar väldigt underligt. När jag gick upp vid elva så tyckte jag att vädret såg skapligt ut ("kanske kan bli en riktigt solig dag"), men nyss kom det värsta regnskuren, men nu tycks solen lysa på gräsmattorna igen, hm, underligt. 

Det var allt för nu. Ha en bra dag, så får vi se när nästa inlägg ramlar in.

Maja.

Only you

Kategori: Maja

Idag har jag varit på stan, med mamma och Ellen. Vi var på bibblan där vi lånade böcker och hyrde filmer, perfekt för det här vädret tänkte vi. Vi var även hos frisan, så nu är man nyklippt. Vi gick lite i affärerna också och för min del blev det ett par shorts inhandlade, härligt. Nu sitter jag här och lyssnar på radion medan regnet öser ner utanför fönstret. Istället för att säga skitväder skulle jag vilja säga läs- och filmväder.
 
Take care.

Maja.

I'm back

Kategori: Maja

Så sant som det är sagt: Jag är tillbaka, hemma i Motala, Sverige. För dig som hare missat det har jag befunnit mig i Javea, Spanien i två veckor. Jag har haft två underbara veckor. Den första tillsammans med Moa, Karin, Töjje, Freja, John, Stewe, Victor och Rose-Marie. Karin, Freja och John  åkte hem efter en vecka, medans vi andra stannade i två veckor. Vädret har varit underbart, ibland föör varmt, för att klaga på något liksom. ;) Vi hade en termometer som låg mitt i solen på altanen och en dag var den uppe vid max, 50 grader, coolt.

Vad har vi gjort då? Badat, solat, ätit gott, haft kul, slappat i största allmänhet. Jag ska lägga upp lite bilder här så får ni ser det mer bildligt. Men jag kan säga att jag verkligen har haft det super bra, jag måste tacka alla för att jag fick följa med många, många gånger!











Det får vara allt för nu, kanske dyker upp fler bilder nån gång. :)

Maja