majjaeriksson

Årets sista dag

Kategori: Maja

Hej bloggen och 2018!
 
Hoppas att just du som läser detta fick ett fint avslut på 2017 och en fin start på 2018.
 
Jag började årets sista dag med att plugga lite för att skicka in sista uppgiften för året. Jag är stolt över mig själv efter första terminen med plugg (även fast pluggterminen faktiskt slutar 14 januari). Jag har tyvärr inte tyckt att det har varit så inspirerande och trots att plugget ju på pappret är 100% så har jag ju jobbat en del också. Och trots detta och den där motivationsbrisen så har det allra mesta gått vägen. Så det känns ju bra förstås. :)
 
Sen blev det scones! Jag: Är det de bästa sconesen jag har gjort i år? Philip: Nej. Nehepp...Man försöker ju iallafall. ;)
 
Och sen var det en ganska stilla och lugn dag hemma. Jag satt och klottrade och funderade lite inför 2018. Ett mål är att forsätta blogga. :)
 
Och klockan 18 var det dags att börja fira. Jag och Philip tillbringade den sista kvällen med Lovisa, Martin, Tilda och Tobias. Och först var det trerätters på Vänner och vin. Det var en ny upplevelse att gå på restaurang på nyårsafton och det var inte så dumt alls.
 
Till förrätt var det hummersoppa.
 
Oxfilé till huvudrätt.
 
Och enligt menyn var det egentligen friterad camembert till efterrätt, men den bytte några av oss ut mot creme brulé.
 
Gott var det och trevligt givetvis! :) Efter middagen promenerade vi hem till Lovisa och Martin för mer trevligheter. Det blev snacks och spel och skratt och prat.
 
Och tjugo i tolv begav vi oss upp till utsikten där vi kollade in fyrverkerier och skålade in det nya året.
 
 
För att sedan gå tillbaka till värdparet för att spela spel och ha det trevligt lite till. Vid ungefär halv tre var vi hemma och somnade gott efter ett mycket fint nyårsfirande.
 
Nu ligger jag här och är glad i magen och förväntansfull inför 2018. Men allra mest är jag nog hungrig på en rostad macka med ost och marmelad. Dags att gå upp.
 
God fortsättning bloggkompisar!<3
 
Maja.
 

Kommentarer

  • Mormor säger:

    Gott nytt 2018🌟✨
    Slutet på 2017 var ju riktigt bra✨
    Kram💝

    2018-01-01 | 14:25:48
  • Mamma säger:

    Nytt år nya möjligheter💥

    2018-01-01 | 14:34:50
  • Freja säger:

    Gott nytt år Maja!!🎉🎊🎆🌟

    2018-01-03 | 20:28:36

Kommentera inlägget här: